Infotainment

10 Tahun Kenal Dari Zaman Sekolah, 2 ‘Sahabat’ Disatukan..Inilah Orang Kata ‘Kita Kawan Sampai Kahwin Ye!’

10 Tahun Kenal Dari Zaman Sekolah, 2 'Sahabat' Disatukan..Inilah Orang Kata 'Kita Kawan Sampai Kahwin Ye!' 2

April 8th, 2021 | by Shira

Kini Trending

10 Tahun Kenal Dari Zaman Sekolah, 2 'Sahabat' Disatukan..Inilah Orang Kata 'Kita Kawan Sampai Kahwin Ye!' 3

Kalau dah jodoh tak ke mana, itulah ungkapan yang kita sering dengar bila bercakap soal jodoh. Namun, jodoh ini merupakan rahsia Allah S.W.T. yang tidak diketahui oleh sesiapa pun.

Seperti yang dilalui oleh wanita ini apabila dia akhirnya disatukan bersama rakan sekolah yang dikenalinya sejak 10 tahun lalu.

10 Tahun Kenal Dari Zaman Sekolah, 2 'Sahabat' Disatukan..Inilah Orang Kata 'Kita Kawan Sampai Kahwin Ye!' 4

Kisah romantis ini dikongsikan oleh Wanni Zakaria menerusi satu video yang dimuatnaik di akaun TikTok miliknya. Menurut Wanni, dia dan suaminya telah mengenali antara satu sama lain sejak dari tahun 2011 lagi dan pada tahun 2012, mereka mula berkawan. Sepanjang tempoh itu hubungan mereka dikatakan semakin akrab tetapi siapa sangka, setelah hampir 10 tahun berkenalan, mereka akhirnya membuat keputusan untuk mendirikan rumah tangga.

Bercerita dengan lebih lanjut, Wanni memberitahu dia dan suaminya itu telah mengikat tali pertunangan selama enam bulan sebelum diijabkabulkan. Memang tak dinafikan, menjaga sesuatu perhubungan dalam tempoh yang agak lama bukanlah satu perkara yang mudah. Hal ini kerana, sepanjang tempoh tersebut, sudah pasti pelbagai ujian dan dugaan yang datang. Dalam hal ini, masing-masing perlu memainkan peranan bagi mempertahankan hubungan yang sudah terjalin ini. Paling penting, kedua-dua pasangan perlu saling memahami, bertolak ansur dan saling menerima kekurangan.

@waninja_??? night changes – stephanie

10 Tahun Kenal Dari Zaman Sekolah, 2 'Sahabat' Disatukan..Inilah Orang Kata 'Kita Kawan Sampai Kahwin Ye!' 5 10 Tahun Kenal Dari Zaman Sekolah, 2 'Sahabat' Disatukan..Inilah Orang Kata 'Kita Kawan Sampai Kahwin Ye!' 6 10 Tahun Kenal Dari Zaman Sekolah, 2 'Sahabat' Disatukan..Inilah Orang Kata 'Kita Kawan Sampai Kahwin Ye!' 7 10 Tahun Kenal Dari Zaman Sekolah, 2 'Sahabat' Disatukan..Inilah Orang Kata 'Kita Kawan Sampai Kahwin Ye!' 8 10 Tahun Kenal Dari Zaman Sekolah, 2 'Sahabat' Disatukan..Inilah Orang Kata 'Kita Kawan Sampai Kahwin Ye!' 910 Tahun Kenal Dari Zaman Sekolah, 2 'Sahabat' Disatukan..Inilah Orang Kata 'Kita Kawan Sampai Kahwin Ye!' 10

Sumber: Wanni Zakaria


10 Tahun Kenal Dari Zaman Sekolah, 2 'Sahabat' Disatukan..Inilah Orang Kata 'Kita Kawan Sampai Kahwin Ye!' 1110 Tahun Kenal Dari Zaman Sekolah, 2 'Sahabat' Disatukan..Inilah Orang Kata 'Kita Kawan Sampai Kahwin Ye!' 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo