Infotainment

3 Fakta Menarik Kenapa Air Mineral Semulajadi Spritzer Jadi Pilihan Utama

3 Fakta Menarik Kenapa Air Mineral Semulajadi Spritzer Jadi Pilihan Utama 2

Pertama mestilah sumber airnya sendiri, sumber air Spritzer terletak di bank tanah seluas 330 ekar yang bersamaan dengan 266 padang bola. Besar kan?

Kawasan itu pula dikelilingi dengan persekitaran hutan tropika semulajadi yang asli dan bersih. Bila jauh daripada segala pencemaran hanya kebaikan yang korang nikmati dengan Sprtizer. Kalau korang nak tau juga hutan hujan ni dah berusia 220 juta tahun tahun tau!

Kawasan sumber yang luas dan bersih memberikan hasil ekstraksi sedalam 420 kaki di bawah tanah yang kaya dengan sumber mineral semula jadi.

2. Dari alam ke botol minuman tanpa sentuhan

Bukan itu saja, pembotolan air mineral semulajadi Spritzer turut berbeza. Ditapis secara higenik mengikut piawaian antarabangsa. 

Tiada sentuhan tangan berlaku di antara air ke botol minuman bagi memastikan kualiti air terjamin.

3. Tiada kewujudan mikroplastik

Apa tu mikroplastik? Mikroplastik adalah serpihan halus plastik berasal dari pemprosesan industri dan pembuatan yang boleh mencemarkan ekosistem semula jadi.

Hasil analisis yang dilakukan oleh Sirim Bhd mengesahkan tidak wujud bendasing mikroplastik yang dikesan dalam air mineral semulajadi Spritzer yang kaya dengan silica ni.

Hasil ujian tidak menemui sebarang sintetik polimer atau mikroplastik walaupun diuji di bawah 50 kali pembesaran tau!

Penemuan Sirim ini membuktikan bahawa air mineral yang Spritzer melalui proses kualiti ketat bagi menjaga kebersihan dan keselamatan untuk diminum.

Bagi korang yang sering tertanya-tanya bagaimana air mineral Spritzer ke dalam botol minuman, korang boleh saksikannya sendiri di pusat membeli-belah Pavillion, Kuala Lumpur.

3 Fakta Menarik Kenapa Air Mineral Semulajadi Spritzer Jadi Pilihan Utama 3

Spritzer akan memaparkan billboard 3D secara berkala di hadapan pintu masuk ke Pavillion bermula 12 April-23 Mei 2021. Jangan lupa rakam dan post kan di sosial media korang dengan hashtag ni #TheOriginalRainforestWater dan #SpritzerMY. Barulah korang boleh sebarkan kebaikan Spritzer kepada semua.

3 Fakta Menarik Kenapa Air Mineral Semulajadi Spritzer Jadi Pilihan Utama 4

Nanti jangan lupa juga untuk join aktiviti yang diadakan di sekitar air pancur tu, ada photobooth, skrin LED interaktif, mesin sample (SPS & acilis) dan mesin kitar semula.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kebaikan dan produk yang ditawarkan oleh Spritzer, korang boleh layari https://www.spritzer.com.my/.3 Fakta Menarik Kenapa Air Mineral Semulajadi Spritzer Jadi Pilihan Utama 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo