Infotainment

4 Tahun Jadi Perampas & Hamil Anak Luar Nikah, Wanita Salahkan Pelakon Tak Reti Jaga Suami

4 Tahun Jadi Perampas & Hamil Anak Luar Nikah, Wanita Salahkan Pelakon Tak Reti Jaga Suami
4 Tahun Jadi Perampas & Hamil Anak Luar Nikah, Wanita Salahkan Pelakon Tak Reti Jaga Suami 1

4 Tahun Jadi Perampas & Hamil Anak Luar Nikah, Wanita Salahkan Pelakon Tak Reti Jaga Suami

Selebriti media sosial, Denise Chariesta mendedahkan bahawa dia pernah menjalinkan hubungan dengan suami orang, namun tidak bahagia. Susulan daripada itu, dia bernekad untuk tidak mahu menjadi perampas suami orang.

Hamil anak luar nikah

4 Tahun Jadi Perampas & Hamil Anak Luar Nikah, Wanita Salahkan Pelakon Tak Reti Jaga Suami 3

Empat tahun curang dengan suami orang bukanlah satu jangka masa yang pendek. Malah, ia agak sukar untuk Denise melupakan lelaki yang dikenali sebagai Regi Datau.

Dalam pada itu, wanita berkenaan mengakui bahawa dia masih menyayangi lelaki terbabit, namun nekad untuk bertaubat kerana rasa bersalah menyakiti perasaan isteri kepada usahawan kaya itu.

Lebih mengejutkan lagi apabila dia membuat pengakuan pernah mengandung anak luar nikah sekitar Mac lalu hasil hubungan bersama suami kepada pelakon dan pengacara, Ayu Dewi itu.

Walau bagaimanapun, kehamilannya itu tidak didedahkan kerana tidak mahu menjadi isteri kedua serta merasakan perkara itu bakal merosakkan lagi rumah tangga lelaki terbabit

Salahkan isteri tak pandai jaga suami

4 Tahun Jadi Perampas & Hamil Anak Luar Nikah, Wanita Salahkan Pelakon Tak Reti Jaga Suami 4

Bukan itu sahaja, kenyataan Denise baru-baru membangkitkan amarah netizen apabila dia menyalahkan Ayu Dewi kerana tidak pandai menjaga suaminya sendiri. Disebabkan itu,Regi mudah digoda oleh wanita lain sehingga rumah tangga mereka diganggu.

Regi pernah mengadu pada saya yang isteri dia tak pandai jaga anak. Report card anak pun dah berbulan-bulan maknya tak ambil sampai cikgu pun telefon. Dia pernah cakap yang Ayu tak kisah kalau suami curang pun asalkan duit banyak.

Maknanya 3 pihak lah yang salah. Ayu pun salah sebab bagi izin untuk Regi curang.

Kisah rumah tangga Ayu Dewi hangat diperkatakan oleh netizen Indonesia, namun pelakon itu enggan membuka mulut untuk menceritakan perkara sebenar dan kini dilihat sibuk bersama tiga orang anaknya.

Sumber : Tangsel, Suara.com

4 Tahun Jadi Perampas & Hamil Anak Luar Nikah, Wanita Salahkan Pelakon Tak Reti Jaga Suami 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo