Artikel Terkini

Adik-beradik Facebook buat hal lagi, pengguna meroyan di Twitter

Adik-beradik Facebook buat hal lagi, pengguna meroyan di Twitter 1

Adik-beradik Facebook buat hal lagi, pengguna meroyan di Twitter 2

KUALA LUMPUR: Mungkin sekarang ini ramai yang tertanya-tanya mengapa aplikasi Whatsapp dan Instagram tidak berfungsi.

Pada mulanya mereka mengannggap bahawa ia adalah masalah talian namun sebenarnya Facebook dan adik-beradiknya mengalami gangguan yang sama.

Gangguan kepada aplikasi ini telah mengundang perbualan hangat di Twitter selepas rata-rata pengguna mula panik kerana tidak dapat mengikuti perkembangan terbaru di Facebook, Instagram dan Whatsapp.

Antara masalah yang dihadapi ketiga-tiga pengguna aplikasi ini adalah mereka tidak boleh memuat naik gambar dan mendapatkan pesanan ringkas melalui Whatsapp.

Sebelum ini , Facebook, Whatsapp dan Instagram pernah mengalami gangguan sama akibat daripada masalah teknikal ketika kerja-kerja menaiktaraf bagi kepentingan pengguna yang kini bertambah.

Memandangkan ketiga-tiga aplikasi ini merupakan platform komunikasi utama masyarakat dengan bilangan pengguna terbesar di dunia ketika ini, ramai yang menggunakan aplikasi ini untuk berkomunikasi dan menjalankan perniagaan mereka.

Sementara itu di Twitter, pengguna antarabangsa sudah mula memuat naik pelbagai kata-kata dan imej yang menzahirkan perasaan mereka.Adik-beradik Facebook buat hal lagi, pengguna meroyan di Twitter 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link