Infotainment

Akui Memang Layak Dikecam, Seorang Lagi Peserta Vokal Mania, Aufahanie Dihentam Netizen

Akui Memang Layak Dikecam, Seorang Lagi Peserta Vokal Mania, Aufahanie Dihentam Netizen 1

Akui Memang Layak Dikecam, Seorang Lagi Peserta Vokal Mania, Aufahanie Dihentam Netizen 2

Selepas persembahan Nuha Bahrin menerusi lagu Kekasih Awal Dan Akhir di dalam program Vokal Mania dihentam netizen kerana terlalu “over” dalam persembahan sehingga menyebabkan lagu tersebut hancur dibuatnya. Namun, kecaman netizen tidak terhenti di situ sahaja.

Akui Memang Layak Dikecam, Seorang Lagi Peserta Vokal Mania, Aufahanie Dihentam Netizen 3

Seorang lagi rookie Vokal Mania iaitu Aufahanie turut tidak terlepas menerima tempias yang sama.

Hal ini kerana, menerusi nyanyian duet lagu Semua Jadi Satu bersama penyanyi serba boleh Indah Ruhaila, Aufahanie dilihat gagal menyanyikan lagu tersebut dengan baik sehingga kedengaran sumbang di beberapa bahagian.

Menurut laporan Media Hiburan, Aufahanie dilihat tampil mengaku akan kesilapannya ketika berduet bersama Idol tersebut.

Akui Memang Layak Dikecam, Seorang Lagi Peserta Vokal Mania, Aufahanie Dihentam Netizen 4

“Sejujurnya saya mengakui persembahan malam itu tidak menyakinkan, sememangnya layak dikecam. Saya akui kesilapan. Bagaimanapun sejujurnya saya berdepan masalah ‘stage fright’ memandangkan saya tak pernah membuat persembahan nyanyian secara langsung di kaca televisyen.”

Beliau yang baru berusia 17 tahun itu memaklumkan, dirinya menghadapi masalah teknikal sewaktu melakukan persembahan duet.

Akui Memang Layak Dikecam, Seorang Lagi Peserta Vokal Mania, Aufahanie Dihentam Netizen 5

“Kalau nak ikutkan ketika latihan, semuanya berjalan dengan lancar dan tiada masalah teknikal. Cuma ketika siaran langsung, saya hadapi masalah teknikal dan seterusnya menganggu. Kita tak boleh sangka apa yang berlaku, tambah lagi saya kurang arif untuk mengawal keadaan sekiranya berdepan dengan situasi demikian.”

Namun begitu, beliau dilihat profesional kerana menganggap segala yang menimpa dirinya akan dijadikan sebagai satu pengalaman.

Malah, mendedahkan dirinya akan tetap positif memperbanyakkan latihan terutamanya dari segi vokal nyanyian selepas ini.

Sumber: Media Hiburan Written by Ridhwan Razak


 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.Akui Memang Layak Dikecam, Seorang Lagi Peserta Vokal Mania, Aufahanie Dihentam Netizen 2

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo