Artikel Terkini

Art of Speed 2019 lebih hebat

Art of Speed 2019 lebih hebat 1

PEMINAT ‘kustom kulture‘ ataupun budaya mengubah suai kenderaan dan juga muzik bakal disajikan dengan acara Art of Speed 2019 (AOS 2019) yang lebih hebat.

Acara yang akan berlangsung pada 27 dan 28 Julai di Tapak Ekspo Pertanian Malaysia, Serdang (MAEPS), mensasarkan lebih 40,000 pengunjung.

Selain kehadiran lebih daripada 20 ikon terkenal dalam mengubah suai kenderaan dari komuniti kustom selain pentas muzik Sound Circus pada acara itu juga diperhebatkan.

Pentas Sound Circus tahun ini dipindahkan ke luar dewan pameran bagi memenuhi permintaan peminat muzik yang hadir ke Art of Speed, yang semakin meningkat jumlahnya.

Barisan artis Sound Circus akan menampilkan Hujan sebagai persembahan utama dengan band-band lain seperti Bittersweet, Masdo, Gerhana Ska Cinta, Kapow, Asheed Def Gab C, Kid Search dan persembahan utama, Blues Gang.

“Seperti mana kita terus berkembang dengan industri komuniti, begitu juga Art of Speed yang akan memasuki tahun kelapan.” kata Asep Ahmad Iskandar, Pengasas Art of Speed Malaysia.

Acara tahun ini melibatkan pameran kenderaan kustom dan klasik di dalam dewan seluas 150,000 kaki persegi yang berhawa dingin di Dewan A.

“Kami juga menyediakan aktiviti mesra keluarga seperti bengkel papan selaju oleh Vans dan banyak lagi aktiviti di Art of Speed 2019.” tambah Asep.

Anda juga berpeluang untuk mendapatkan keluaran edisi terhad kolaborasi penaja utama AOS 2019, PETRONAS dengan Hot Wheels & Krome Bandits.Art of Speed 2019 lebih hebat 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link