Infotainment

Ayda Jebat Tak Sedia Bawa Bayi Jumpa Keluarga, Kawan

Ayda Jebat Tak Sedia Bawa Bayi Jumpa Keluarga, Kawan
Ayda Jebat Tak Sedia Bawa Bayi Jumpa Keluarga, Kawan 1

Pelakon dan penyanyi Ayda Jebat memohon maaf seandainya dia dan suami terpaksa bersikap keterlaluan kerana masih belum bersedia bertemu dengan ahli keluarga sendiri dan rakan-rakan.

Bimbang dengan keadaan semasa ketika ini ditambah dengan penemuan varian baru Omicron, Ayda berkata dia lebih mengutamakan keselamatan walaupun hatinya rindu untuk bertemu.

BACA: Sibuk Jaga Anak, Berat Ayda Jebat Turun Sampai 45 Kg

“Minta maaf kepada keluarga dan kawan-kawan kalau rasa saya dan suami keterlaluan tentang hal ini.

“Bukan tak nak jumpa. Hati memang dah rindu. Nak gelak ketawa bersama-sama. Nak bagi jumpa bayi kami tapi tanggungjawab nak jaga keselamatan dan kesihatan keluarga kita dan anda kami utamakan,” katanya.

Menerusi satu perkongsian di Insta Story itu juga, Ayda turut memuat naik video sedutan sidang akhbar yang dilakukan Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin beberapa hari lalu.

Kata Ayda lagi, dia dan suami masih belum belum bersedia untuk bertemu orang lain serta mengucapkan terima kasih kerana memahami mereka.

“Kami masih belum bersedia. Insya-Allah, satu hari nanti. Terima kasih kepada yang faham. Kami sayang kalian sangat dan rindu semua. Termasuk AJSCREAMER (kelab peminatnya). #StaySafeAll,” tulisnya.

Pada 1 Januari lalu, Ayda menyambut ulang tahun pertama perkahwinannya dengan suami, Nabil Mahir.


Ayda Jebat Tak Sedia Bawa Bayi Jumpa Keluarga, Kawan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo