Infotainment

“Bagi Yang Kenal Saya, Syed Is Not Really My Type”

“Bagi Yang Kenal Saya, Syed Is Not Really My Type”
“Bagi Yang Kenal Saya, Syed Is Not Really My Type” 1

Selemat diijabkabulkan sebagai dengan pendakwah selebriti Da’i Syed pagi tadi, personaliti TV Hana Ismail mengkui ragu-ragu ketika di awal perkenalan mereka melihatkan perbezaan usia yang jauh.

Memetik Media Hiburan, pengacara berusia 36 tahun itu berkata suaminya itu bukan lelaki idamannya namun Hana memberitahu dia akhirnya menemui jawapan selepas melakukan solat istikharah.

BACA: Da’i Syed Sah Bergelar Suami Hana Ismail

“Bagi yang mengenali saya, Syed is not really my type, tapi Alhamdulillah seleaps sesi perkenalan kami, kemudian saya buat solat istikharah selama seminggu, dapat jawapan untuk berkahwin dengannya.

“Orang juga tahu mengenai perbezaan umur kami agak jauh iaitu sembilan tahun dan perkara itu turut menjadi antara pertimbangan saya namun Alhamdulillah sampai jodoh kami berdua,” katanya.

Sementara itu, Syed berkata dia tertarik dengan kecantikan isterinya itu serta keperibadiannya. Katanya lagi, pada awalnya dia tidak menyangka Hana berusia 36 tahun kerana wajahnya yang cantik.

“Antara ciri-ciri yang buat saya tertarik dengan Hana ialah budi bahasanya yang sangat tinggi malah dia antara orang yang suka pergi ke majlis-majlis ilmu.

“Bercakap perbezaan usia itu tak jadi masalah, Rasulullah SAW dan isteri baginda juga mempunyai perbezaan usia, saya jadikan sebagai contoh/

“Pada awal perkenalan, saya tak sangka usianya 36 tahun, malah ingat dia sebaya sebab wajahnya cantik, tidak menggambarkan umur sebenar,” katanya.

Berkongsikan mengenai perancangan bulan madu, Syed berkata dia dan isteri akan ke Sabah dalam masa terdekat sebelum ke Mesir untuk bertemu bapanya yang menetap di sana.


“Bagi Yang Kenal Saya, Syed Is Not Really My Type” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo