Infotainment

“Bahagian Bahu Bertutup Dengan Kain, Tapi Seperti Warna Kulit”

"Bahagian Bahu Bertutup Dengan Kain, Tapi Seperti Warna Kulit" 2

Sejak semalam hangat diperkatakan mengenai pelakon Natasha Hudson yang dikecam teruk berikutan pakaiannya yang mendedahkan bahagian bahu dikatakan tidak sesuai dengan imejnya yang bertudung.

Tidak melatah dengan kecaman netizen, Natasha menjelaskan bahagian baju sebenarnya bertutup dengan kain namun seperti warna kulit. Ujarnya lagi, dia hanya menghormati tema dan sesuai dengan kehendak majlis.

BACA: Pakai Baju Dedah Bahu, Natasha Hudson Tak Peduli Kecaman Netizen

“Kalau diamati, bahagian bahu itu sebenarnya bertutup dengan kain, cuma warnanya seperti warna kulit,”

“Saya tak kisah pun sebab orang takkan berhenti bercakap. Pemilihan pakaian itu berdasarkan apa yang disediakan oleh penata gaya dan pihak pengasas produk. Apabila mereka sudah sediakan tema iaitu untuk tampil glamor, saya menghormati tema itu dan tak salahkan sesiapa,” katanya.

Dalam pada itu, Natasha berkata netizen perlu matang dalam memberi komen atau pandangan terutama mengenai hal berkaitan dengan kerjayanya.

“Orang ramai kena matang sebelum memberikan komen. Ini adalah majlis pelancaran produk dan bukannya majlis pelancaran kedai mamak. Lagipun, saya pun bukan selalu memakai pakaian begini dan saya tak ada masalah dengannya,” katanya."Bahagian Bahu Bertutup Dengan Kain, Tapi Seperti Warna Kulit" 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo