Infotainment

Bapa Jadi CEO FINAS, Anzalna Semakin ‘Didekati’ Untuk Dapatkan Tawaran Kerja

Bapa Jadi CEO FINAS, Anzalna Semakin ‘Didekati’ Untuk Dapatkan Tawaran Kerja
Bapa Jadi CEO FINAS, Anzalna Semakin ‘Didekati’ Untuk Dapatkan Tawaran Kerja 1

Semenjak bapa kesayangan dilantik sebagai Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS), Anzalna Nasir mendedahkan bahawa dirinya cuba didekati beberapa individu bagi mendapatkan tawaran kerja.

Namun begitu, Anzalna memaklumkan bahawa dia tidak mempunyai kuasa untuk menjadi ‘orang tengah’ bagi mendapatkan sesuatu tawaran kerja meskipun ditawarkan dengan ganjaran yang lumayan.

Advertisement

Kata Anzalna, ada individu yang tidak pernah menghubunginya sebelum ini tiba-tiba sahaja hubungi namun menganggap mereka sekadar nak bertanya khabar dan mengucapkan tahniah.

Walaupun tawaran diberikan menarik, tapi apa yang boleh saya katakan adalah jawatan itu disandang oleh ayah dan saya tidak mempunyai sebarang kuasa langsung.

Dalam pada itu, ibu kepada seorang anak ini juga menafikan bahawa tawaran lakonan yang diterimanya semakin mencurah-curah semenjak perlantikan itu.

Kata Anzalna, tawaran berlakon itu masih tetap diterima sebelum bapanya, Profesor Dr Md Nasir Ibrahim, 62, memegang jawatan itu.

“Jadi segala dakwaan yang mengatakan saya dihujani tawaran selepas bapa dilantik CEO Finas adalah tidak benar. Alhamdulillah, sama ada ayah saya dilantik atau tidak, rezeki berlakon memang sentiasa ada.” ujarnya lagi.

Anzalna dan Md Nasir


1 bulan lalu

“Ia Amanah Yang Besar..” – Anzalna Nasir Bangga Bapa Kini Pegang Jawatan CEO FINAS


Bapa Jadi CEO FINAS, Anzalna Semakin ‘Didekati’ Untuk Dapatkan Tawaran Kerja 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list