Infotainment

“Baru Anak Satu, Kalau Sembilan Pengsan!” Bukan Senang Nak Jadi Ibu, Lufya Omar Kongsi Cerita Layan Anak Di Instagram

"Baru Anak Satu, Kalau Sembilan Pengsan!" Bukan Senang Nak Jadi Ibu, Lufya Omar Kongsi Cerita Layan Anak Di Instagram 1

"Baru Anak Satu, Kalau Sembilan Pengsan!" Bukan Senang Nak Jadi Ibu, Lufya Omar Kongsi Cerita Layan Anak Di Instagram 2

Menjadi ibu bukanlah perkara yang senang, tambah-tambah jika anak pula seorang yang lasak dan aktif sentiasa tidak kira tempat dan masa.

Berkongsikan mengenai pengalaman menjadi ibu kepada seorang cahaya mata, pelakon Lufya Omar menulis panjang lebar di ruangan Instagram miliknya, baru-baru ini.

"Baru Anak Satu, Kalau Sembilan Pengsan!" Bukan Senang Nak Jadi Ibu, Lufya Omar Kongsi Cerita Layan Anak Di Instagram 3Menurut Lufya, bukan mudah untuk seorang ibu melaksanakan tugas harian tambahan lagi kepada mereka yang mempunyai anak yang ramai.

“Tajuk drama harini, kita sibuk masak dia sibuk mengemas. Jangan ingat surirumah kat rumah tu duduk senang lenang ya. Ni baru anak 1, kalau anak 9 pengsan!”

Dia dalam pada itu sempat memuji ibu yang mempunyai anak ramai kerana bijaksana dalam membahagikan masa antara melayan anak-anak dan melakukan kerja rumah.

Lufya sebelum ini telah mendirikan rumah tangga bersama Dr Che Muhammad Hafiz pada November 2016 sebelum bercerai pada Jun 2020. Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Laana Haura yang kini berusia 2 tahun.

"Baru Anak Satu, Kalau Sembilan Pengsan!" Bukan Senang Nak Jadi Ibu, Lufya Omar Kongsi Cerita Layan Anak Di Instagram 2

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo