Infotainment

Bergaya Pakai Bandana, Ameera Khan Kembali Buka Tudung?

Bergaya Pakai Bandana, Ameera Khan Kembali Buka Tudung?
Bergaya Pakai Bandana, Ameera Khan Kembali Buka Tudung? 1

Sejak Mac tahun lalu, penampilan adik kepada selebriti terkenal Neelofa iaitu Ameera Khan menjadi perhatian ramai apabila kembali berhijab.

Malah, rata-rata netizen memberi respon positif melihatkan penampilan Ameera yang kini lebih sopan. Bagaimanapun, baru-baru ini perkongsian foto Ameera mengundang kecaman netizen.

BACA: Nabila & Ameera Khan Akui Kejayaan Neelofa Beri Motivasi Untuk Berjaya

Menerusi foto itu, Ameera hanya berbaju-T lengan pendek dan mengenakan skaf yang diikat seperti bandana untuk menutupi bahagian kepalanya namun sebahagian besar rambutnya terjurai.

Seperti sudah dijangka, foto tersebut dikritik oleh netizen seolah-olah kembali membukan hijab semula seperti sebelum ini.

Tidak kurang juga ada netizen yang keliru dengan imej Ameera yang sering ‘on-off’ dalam berhijab. Malah ada yang mempersoalkan bukankah gadis itu sudah berhijab.

Meskipun ramai yang mengkritik dan mengecam, namun ada netizen yang mendoakan agar Ameera kekal istiqamah dalam menutup aurat serta mengikut jejak langkah kakaknya, Neelofa.

Bergaya Pakai Bandana, Ameera Khan Kembali Buka Tudung? 2


Bergaya Pakai Bandana, Ameera Khan Kembali Buka Tudung? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list