Infotainment

Beri Bayangan Kena Sihir, Isteri Aman Ra Dedah Punca Rumah Tangga Berantakan

Beri Bayangan Kena Sihir, Isteri Aman Ra Dedah Punca Rumah Tangga Berantakan 2

Baru-baru ini kecoh di media sosial apabila isteri kepada penyanyi rap, Aman Ra tampil mendedahkan bahawa suaminya itu telah berlaku curang.

Berikutan dengan kes tersebut, Aman Ra dikatakan enggan memberi komen mengenai isu tersebut dan meminta diberi sedikit masa dan ruang.

Namun begitu, isteri Aman yang dikenali sebagai Natiqah Rahmat semalam ada memuat naik sebuah hantaran di laman Instagram di mana dia seakan-akan memberi bayangan bahawa dia dan suaminya telah disihir oleh dua orang wanita.

Menerusi paparan tangkap layar perbualan antara dia bersama seorang wanita yang dipanggil ‘Mama’ itu, mereka berdua berbual mengenai peratusan sihir, kawasan sihir, kesan serta simptom ketika menjalani rawatan.

Dalam pada itu, Natiqah juga turut mengucapkan terima kasih di atas doa dan semangat yang telah diberikan peminat dan pengikut media sosialnya sepanjang konflik yang menimpa antara mereka berdua.

Terdahulu, Natiqah mendakwa rumah tangganya bersama Aman Ra goyah apabila penyanyi rap itu tertangkap ketika menjalinkan hubungan dengan wanita lain. Malah, Aman Ra juga dipercayai telah empat kali melafazkan cerai kepada Natiqah sepanjang perkahwinan mereka.Beri Bayangan Kena Sihir, Isteri Aman Ra Dedah Punca Rumah Tangga Berantakan 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo