Infotainment

Berjaya Atau ‘Terciduk’? Saksikan Ikon Rock Amy Search Dalam Episod Akhir ICSYVMY4 Ahad Ini

Berjaya Atau ‘Terciduk’? Saksikan Ikon Rock Amy Search Dalam Episod Akhir ICSYVMY4 Ahad Ini
Berjaya Atau 'Terciduk'? Saksikan Ikon Rock Amy Search Dalam Episod Akhir ICSYVMY4 Ahad Ini 1

Kini Trending

Berjaya Atau 'Terciduk'? Saksikan Ikon Rock Amy Search Dalam Episod Akhir ICSYVMY4 Ahad Ini 2

Program realiti mencari penyanyi sebenar I Can See Your Voice Malaysia Musim 4 (ICSYVMY4) yang bersiaran pada setiap hari Ahad tepat jam 9 malam di TV3 akan melabuhkan tirai pada minggu ini. Program yang diadaptasi daripada program hiburan popular Korea Selatan itu dikendalikan oleh dua pengacara terkenal iaitu Shuk Sahar dan Sean Lie.

Artikel Berkaitan: I Can See Your Voice Malaysia Musim Keempat Bermula 16 Mei, Episod Pertama Istimewa Edisi Raya

Artikel Berkaitan: Ikut Sangat Cakap Hael, Yonny Boii Pasrah Terpaksa Duet Dengan Penyamar Dalam ICSYVM

Artikel Berkaitan: Awal-Awal Lagi Ernie Zakri Dah Buang 4 Penyanyi Sebenar Dalam ‘ICSYVM’, Mujur Pilihan Terakhir Macam Tok Ti

Program ICSYVMY4 setiap minggu berjaya menghiburkan para penonton di rumah dan membuatkan ramai yang berteka-teki adakah individu tersebut merupakan penyanyi sebenar mahupun penyamar. Seperti tiga episod lepas, artis jemputan ICSYVMY4 iaitu Ruffedge, Azlan Typewriter, dan Adira Suhaimi gagal dalam percaturan mereka bagi mengenal pasti penyanyi sebenar.

Kalau korang nak tahu episod akhir ini menampilkan penyanyi rock terkenal Amy Search selaku artis jemputan dan panel penyiasat jemputan terdiri penyanyi dan pengacara terkenal iaitu Hazama dan Ain Edruce. Jadi kalau korang nak tahu power tak power ikon rock Malaysia dalam mencari penyanyi sebenar jangan lupa tengok nanti!

Jadi tunggu apa lagi! Korang kat rumah tu jangan lupa saksikan episod akhir I Can See Your Voice Malaysia Musim 4 (ICSYVMY4) Ahad ini (1 Ogos) tepat jam 9 malam di TV3 atau boleh tengok terus menerusi pautan Tonton. Korang juga jangan lupa untuk gunakan #ICSYVMY di platfom media sosial bagi merancakkan lagi perbualan.


Berjaya Atau 'Terciduk'? Saksikan Ikon Rock Amy Search Dalam Episod Akhir ICSYVMY4 Ahad Ini 4

The following two tabs change content below.

Have courage and be kind.


Berjaya Atau 'Terciduk'? Saksikan Ikon Rock Amy Search Dalam Episod Akhir ICSYVMY4 Ahad Ini 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo