Infotainment

Biar Betul Watsons Nak Bagi Rumah Free? Kepada Semua Kaki Watson Inilah Peluang Korang Memenanginya!

Biar Betul Watsons Nak Bagi Rumah Free? Kepada Semua Kaki Watson Inilah Peluang Korang Memenanginya!
Biar Betul Watsons Nak Bagi Rumah Free? Kepada Semua Kaki Watson Inilah Peluang Korang Memenanginya! 1

Biar Betul Watsons Nak Bagi Rumah Free? Kepada Semua Kaki Watson Inilah Peluang Korang Memenanginya!

Bila sebut tentang produk penjagaan diri mesti Watsons adalah tempat pertama yang korang terfikir betul tak? Dengan pelbagai jenama serta pilihan barangan, Watsons sememangnya menjadi pilihan ramai untuk shopping alat solek, produk penjagaan kulit, produk kesihatan dan bermacam-macam lagi.

Min sendiri pun dah bertahun setia dengan Watsons, pantang ada sale mesti terus nak serbu. Kadang-kadang niat nak beli satu atau dua barang je tapi tahu-tahu dah penuh satu bakul hehe. Tapi beli banyak-banyak pun untung tau sebab lagi besar nilai korang berbelanja jadi lagi banyaklah mata ganjaran dan kelebihan yang dapat korang nikmati sebagai ahli Watsons!

Watsons nak bagi ahli yang bertuah sebuah rumah idaman!

Biar Betul Watsons Nak Bagi Rumah Free? Kepada Semua Kaki Watson Inilah Peluang Korang Memenanginya! 3

Istimewa bagi meraikan ulangtahun ke-12 bersama ahli Watsons, mereka kini menawarkan apartment LBS Skylake untuk dimenangi ahli yang bertuah!

Cara nak menang mudah je geng, korang hanya perlu hantarkan penyertaan melalui kod QR yang tersedia dalam gambar di bawah atau korang boleh try cara ni :

Langkah 1: Daftar kad ahli Watsons. Setiap ahli mesti berdaftar dengan nombor mudah alih dan alamat e-mel yang sah. Setaip ahli boleh menghantar pendaftaran kad keahlian mereka melalui laman web rasmi Watsons atau aplikasi mudah alih Watsons.

Langkah 2: Berbelanja minimum RM100 di mana-mana kedai Watsons untuk layak untuk satu (1) penyertaan. Atau, belanjakan sekurang-kurangnya RM100 di Kedai Dalam Talian Watsons atau aplikasi untuk layak mendapat dua (2) penyertaan bagi setiap ahli Watsons.*

* Semua perbelanjaan tidak termasuk dengan pembelian Touch ‘n Go Reload, Tambah Nilai Pin, Bayaran Balik, perbelanjaan bukan runcit lain dan caj penghantaran untuk Kedai Dalam Talian Watsons.

Langkah 3: Hantar penyertaan korang di SINI.

Untuk pembelian di cawangan Watsons, korang diberi satu peluang penyertaan. Sementara buat pembelian atas talian pula ada dua peluang penyertaan! Haa.. Lagi banyak penyertaan, lagi tinggilah peluang korang untuk memenangi sebuah rumah idaman!

Lagi best Ahli Watsons boleh buat pembelian secara lebih awal dengan menggunakan kod eksklusif<insert promo code>, jadi tunggu apa lagi? jom cepat-cepat ke https://www.watsons.com.my/ dan borong sakan segala keperluan diri yang korang perlukan!

Bukan ahli Watsons? Tak terlambat lagi untuk korang sertai sekarang

Rugi sangat kalau korang selalu berbelanja di Watsons tapi tak daftarkan diri untuk jadi Ahli Watsons tau, sebab korang dah terlepas banyak tawaran menarik dan potongan harga istimewa untuk ahli.

Tapi jangan risau, belum terlambat lagi untuk mendaftarkan diri. Korang hanya perlu ke mana-mana cawangan Watsons untuk dapatkan kad keahlian Watsons ataupun korang juga boleh daftar secara atas talian sahaja melalui pautan di SINI.

Biar Betul Watsons Nak Bagi Rumah Free? Kepada Semua Kaki Watson Inilah Peluang Korang Memenanginya! 4

Antara kelebihan sebagai ahli Watsons adalah seperti di bawah:

• 5x mata ganjaran untuk pembelian utama pada bulan lahir korang.
• Ganjaran eksklusif di 2,000 cawangan Watsons seluruh Malaysia!
• Mata ganjaran boleh ditebus untuk pembelian secara dalam talian atau mana-mana cawangan Watsons.
• Ahli yang berumur 45 tahun ke atas layak menerima potongan harga tambahan 10% untuk pembelian di farmasi & diskaun 5% untuk makanan tambahan.
• Dapatkan diskaun 10% dengan setiap pembelian RM100 dalam talian setiap hari Isnin dan diskaun tambahan 10% setiap hari Rabu untuk pembelian melalui aplikasi!

Belanja RM1000 dan nikmati kelebihan ahli Watsons Elite

Ahli Watsons Elite ini lagi special okay! Sebagai ahli Watsons Elite korang bukan sahaja dapat menikmati lebih banyak keistimewaan seperti Pre-sale, promosi eksklusif, penghantaran percuma dan bermacam-macam lagi.

Yang lagi best, semua ahli Watsons Elite dijemput menghadiri event Raya Launch Watsons yang eksklusif untuk korang je. Wow!

Biar Betul Watsons Nak Bagi Rumah Free? Kepada Semua Kaki Watson Inilah Peluang Korang Memenanginya! 5

Macam mana nak jadi ahli Watsons Elite ni eh? Haa.. Korang hanya perlu berbelanja sehingga RM1000 sebelum dinaiktaraf secara automatik 🙂

Promosi hebat sehingga 30% untuk ahli Watsons

Biar Betul Watsons Nak Bagi Rumah Free? Kepada Semua Kaki Watson Inilah Peluang Korang Memenanginya! 6

Sempena Ogos ni ahli watsons juga layak untuk menikmati potongan harga sehingga 30% untuk lebih 288 pilihan produk! Bermula sekarang sampai 11 Ogos korang juga boleh nikmati penjimatan segera sehingga RM208 dengan setiap pembelian produk super brand seperti Cetaphil, OLAY, COSRX, SILKYGIRL dan banyak lagi.

Lagi best, Watsons juga tawarkan penghantaran percuma buat setiap pembelian bernilai RM100 dan ke atas. 

Watsons adakan Hair Fair untuk bantu korang selesaikan masalah rambut

Masalah rambut bukanlah satu perkara yang asing lagi buat kaum wanita mahupun lelaki, bagi membantu korang mendapatkan produk terbaik untuk masalah rambut yang dihadapi, Watsons berbesar hati membawakan Hair Fair terbesar mereka bersama pendandan rambut terkemuka untuk memberikan tunjuk ajar berkaitan teknik penjagaan rambut yang sebenar.

 

Antara tawaran lain yang menanti korang:

Rebat RM10

Dapatkan rebat RM10 untuk setiap perbelanjaan bernilai RM120 ke atas untuk produk penjagaan rambut di kesemua cawangan Watsons dan pembelian secara dalan talian.

Tawaran PWP

Watsons memang terkenal dengan promosi PWP atau Purchase with Purchase, kali ni mereka menawarkan pek percubaan Palner’s Conditioning Shampoo pada harga RM3 sahaja dengan setiap pembelian! Murah gila!

Biar Betul Watsons Nak Bagi Rumah Free? Kepada Semua Kaki Watson Inilah Peluang Korang Memenanginya! 7

Menangi Dyson Airwrap!

Watsons dengan ganjaran istimewa memang berpisah tiada geng sebab itu mereka nak hadiahkan Dyson Airwrap untuk 6 pemenang yang bertuah tau.

Haa.. Kalau syampu dekat rumah dah habis, ini lah masanya nak beli lagi! Beli terus dengan conditioner, hair mask dan serum rambut sekali mana tahu koranglah yang bertuah dapat bawa pulang Dyson Airwrap ni 🙂 *Tertakluk kepada terma dan syarat.

Jom ke Hair Watsons!

Orang ramai juga dijemput untuk memeriahkan Hair fair Watsons di One Utama pada 23 Ogos sehingga 28 Ogos nanti. Dengarnya banyak acara menarik, promosi produk penjagaan rambut dan hadiah istimewa menanti korang di sini. 

Biar Betul Watsons Nak Bagi Rumah Free? Kepada Semua Kaki Watson Inilah Peluang Korang Memenanginya! 8

Buat korang yang dah teruja sangat dan tak sabar nak shopping sakan apa kata muat turn je aplikasi Watsons di Playstore atau Google Play Store. Mudah sangat, korang tinggal pilih apa yang korang perlu kemudian ia akan dihantarkan terus ke rumah korang!

Untuk sebarang maklumat lanjut dan promosi-promosi lain korang boleh ke laman web rasmi Watsons di SINI.

Biar Betul Watsons Nak Bagi Rumah Free? Kepada Semua Kaki Watson Inilah Peluang Korang Memenanginya! 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list