Infotainment

“Color Pop” Pada Google Photos Terhad Kepada Pelanggan Google One Jika Imej Tiada Informasi Bokeh – Amanz

“Color Pop” Pada Google Photos Terhad Kepada Pelanggan Google One Jika Imej Tiada Informasi Bokeh – Amanz 1

“Color Pop” Pada Google Photos Terhad Kepada Pelanggan Google One Jika Imej Tiada Informasi Bokeh – Amanz 2

Minggu lepas, telah kami umumkan yang Google mungkin akan hadir dengan beberapa fungsi suntingan baharu untuk Google Photos seperti Skypallete iaitu penuras untut langit. Tetapi fungsi-fungsi baru ini dilihat akan dihadkan kepada pelanggan berbayar Google One sahaja.

“Color Pop” Pada Google Photos Terhad Kepada Pelanggan Google One Jika Imej Tiada Informasi Bokeh – Amanz 3

Terkini, beberapa pengguna yang tidak melanggan Google One dilihat mula tidak dapat mengakses fungsi suntingan Color Pop. Color Pop adalah fungsi suntingan yang mengekalkan warna subjek dan mengubah latar belakang menjadi hitam/putih atau di sebaliknya. Ia adalah fungsi suntingan lama yang diperkenalkan sejak tahun 2018 lagi. Tetapi Google mula mengehadkan fungsi ini.

Walau bagaimanapun, fungsi yang terhad ini hanya kelihatan jika imej yang pengguna ingin sunting itu tiada informasi kedalaman. Atau lebih mudah untuk faham, jika imej itu bukan imej potret/bokeh iaitu yang tiada informasi subjek dan latar belakang – barulah ia memerlukan langganan Google One.“Color Pop” Pada Google Photos Terhad Kepada Pelanggan Google One Jika Imej Tiada Informasi Bokeh – Amanz 2

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo