Infotainment

Dah Boleh Makan Di Mekdi, Nikmati Makanan Kegemaran Korang Pada Bila-Bila Masa!

Dah Boleh Makan Di Mekdi, Nikmati Makanan Kegemaran Korang Pada Bila-Bila Masa!
Dah Boleh Makan Di Mekdi, Nikmati Makanan Kegemaran Korang Pada Bila-Bila Masa! 1

Kini Trending

Dah Boleh Makan Di Mekdi, Nikmati Makanan Kegemaran Korang Pada Bila-Bila Masa!

Seperti yang korang semua sedia maklum, sebelum ini waktu operasi Mekdi telah dipendekkan bagi mematuhi SOP yang telah ditetapkan kerana pandemik Covid-19. Selain waktu operasi, jumlah pelanggan untuk juga telah dihadkan bagi menjaga keselamatan pekerja dan pelanggan.

Namun begitu, sekarang Mekdi dah kembali menerima tetamu ke restoran diorang. Ini bermakna korang dah boleh dapatkan ayam goreng, burger dan ais krim kegemaran korang pada bila-bila masa je!

Jika sebelum ini Mekdi hanya menawarkan servis bawa pulang, pandu-lalu dan penghantaran, kini korang dah boleh makan di restoran. Walaupun jumlah pelanggan adalah terhad, tapi korang masih boleh lepak di Mekdi macam dulu-dulu.

Dah Boleh Makan Di Mekdi, Nikmati Makanan Kegemaran Korang Pada Bila-Bila Masa! 4

Ambil la kesempatan ini untuk luangkan masa dengan kawan dan keluarga sambil menikmati kentang goreng, ayam goreng dan burger kegemaran korang. Akan tetapi korang kena patuhi SOP, jaga jarak dan hanya tanggalkan pelitup muka ketika makan sahaja.

Dah Boleh Makan Di Mekdi, Nikmati Makanan Kegemaran Korang Pada Bila-Bila Masa! 6

Mengutamakan SOP, Mekdi juga memastikan setiap cawangan restoran diorang disanitasi dari semasa ke semasa untuk menjaga kebersihan restoran. Pekerja juga dikehendaki mengenakan pelitup wajah dan sarung tangan sepanjang masa untuk mengelakkan sebarang sentuhan yang tidak diingini.

Jadi, korang boleh dine-in tanpa rasa bimbang dan pastikan korang juga sentiasa mematuhi SOP yang telah dikeluarkan.

Dah Boleh Makan Di Mekdi, Nikmati Makanan Kegemaran Korang Pada Bila-Bila Masa! 8

Antara menu yang jadi all time favourite ramai pelanggan mekdi termasuklah burger Spicy Chicken McDeluxe, McChicken, GCB, Quarter Pounder dan ayam goreng McD. Kalau ada mana-mana menu yang min sebut diatas tapi korang tak pernah cuba, better korang cuba sekarang. Serius tak rugi.

Disamping itu, min nak recommend korang cuba set sarapan pagi Mekdi terutama sekali untuk korang yang rushing nak ke pejabat pagi-pagi. Bukan apa, lebih mudah beli terus di Mekdi. Korang tak payah nak kelam kabut masak sarapan pagi-pagi di rumah. Cuba la Sausage Scrambled Egg Sandwich. Ni menu favourite min. Pekena pulak dengan Americano. Memang layan.

Rindu nak makan di Mekdi? Tunggu apa lagi? Jom la ajak kawan, keluarga dan buah hati makan dan lepak dekat sini.

Nak tahu lebih lanjut mengenai promosi terkini Mekdi? Klik je SINI.


Dah Boleh Makan Di Mekdi, Nikmati Makanan Kegemaran Korang Pada Bila-Bila Masa! 10

The following two tabs change content below.


Dah Boleh Makan Di Mekdi, Nikmati Makanan Kegemaran Korang Pada Bila-Bila Masa! 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list