Infotainment

Dera Hingga Meninggal Dunia, Bapa Mengaku Tanam Mayat Anak Tepi Jalan

Dera Hingga Meninggal Dunia, Bapa Mengaku Tanam Mayat Anak Tepi Jalan
Dera Hingga Meninggal Dunia, Bapa Mengaku Tanam Mayat Anak Tepi Jalan 1

Seorang bapa telah ditahan oleh pihak polis kerana disyaki mendera anaknya hingga meninggal dunia dan hal terbabit telah dilaporkan oleh isteri suspek sendiri pada Jumaat lalu.

Turut difahamkan, setelah suspek mendera anak perempuan hingga meninggal dunia, dia telah menanam mayatnya di sebuah tempat riadah untuk menyembunyi perbuatan kejam tersebut.

Melalui laporan isteri suspek, 41 tahun, dia mendapati anak perempuan berumur 9 tahun dalam keadaan lemah dan darah terkeluar dari mulutnya sebaik saja pulang dari bekerja ketika jam 7 malam, Jumaat.

Kes tersebut dikatakan berlaku di kawasan kediaman mereka di Jalan Pudu, dan isteri mengadu suami memukul anak perempuannya kira-kira jam 12 tengah malam pada hari kejadian.

Menerusi Buletin TV3, Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Noor Dellhan Yahaya, mengesahkan suspek merupakan lelaki berusia 40 tahun dan merupakan seorang penganggur.

Suspek turut mengakui bahawa dirinya menanam mayat anak perempuan di tepi jalan Taman Dusun Bandar, Jalan Bellamy.

Tambahan lagi, suspek turut direman selama tujuh hari bagi menjalankan siasat mengikut Seksyen 31(1) Akta Kanak-Kanak 2001 dan Seksyen 302 Kanun Keseksaan.

Funfair sotong ride tercampak


7 jam lalu

(VIDEO) Nahas Fun Fair ‘Sotong Ride’ Di Puncak Alam, Wanita Dan Kanak-Kanak Cedera Parah Akibat Tercampak Keluar


Dera Hingga Meninggal Dunia, Bapa Mengaku Tanam Mayat Anak Tepi Jalan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo