Infotainment

Dikatakan Punyai Lifestyle Mewah, Ini Sebab Anda Perlu Tahu Tentang Madammu!


Siapa jer yang tak kenal dengan wanita cantik yang dikatakan mempunyai pakej lengkap ni. Kalau tengok dari susuk tubuh dan wajahnya memang betul perfect orang cakap. Ala-ala model gitu. Memang sesuai sangat dia keluarkan produk kecantikan Noir Beauty & Health yang semakin lama semakin dikenali ramai!

Madammu menceburi bidang berniaga ni dah hampir 3 tahun. Dan sememangnya perniagaan yang diceburi dia sangat-sangat memberi kesan dan impak dalam kehidupannya! Kalau anda tengok kehidupan yang dilaluinya, memang sangat mewah dan kami pasti ramai yang nak jadi macam Madammu!

Ibu muda kepada 3 orang anak ni asalnya bercita-cita nak jadi pembaca berita, tapi lain pulak jadinya sekarang. Dulu dia belajar dalam bidang komunikasi massa, tapi tak sangka selepas dia suka berkongsi tips kecantikan yang dibuat ‘live’ di media sosial, ramai pulak yang suka. Haa. start dari ini lah Madammu mengeluarkan produk kecantikan Noir!

Bestnya Life Madammu!

Kalau anda ikut rapat dengan Madammu di media sosial ni confirm ada rasa jeles. Mana tak nya, bila Madammu kongsi kehidupan mewah dia ke sana ke sini, shopping, bawak team Noir meeting lah memang betul-betul best weh.

Bertuah betul kalau ada life macam ni. Memang ramai yang idam-idamkan. Bak puteri raja orang cakap. Ada pula suami yang menyokong apa yang dia buat, lagi lah rasa complete hidup. Kami pun nak jugak ada pasangan macam ni!

Madammu ada cakap kejayaan tidak akan datang bergolek tanpa usaha gigih dari diri anda sendiri. Nak hidup mewah, mesti ada usaha. Kalau usaha kecil, maka hasilnya pun akan kecil lah. Setuju?

Katanya jugak, keyakinan diri, buang sikap malu dan berdisiplin tinggi adalah kunci utama untuk anda jayakan sesuatu.

Haaa…anda jangan asyik fikir nak seronok jer ye. Semua benda ni tak datang bergolek melainkan anda sendiri kena berusaha! Chaiyok chaiyok!

Ada Jatuh Bangun

Betul lah orang cakap, kalau berniaga ni mesti ada jatuh bangun. Tapi dari sinilah kita mengenal erti berniaga dan jadikan pengalaman. Sama macam Madammu jugak, dia tetap cekal dan tabah jatuh bangun dalam perniagaannya.

Madammu selalu jadikan ibunya sebagai idola yang tak pernah kenal erti putus asa dan sangat cekal dalam mengharungi hidup. Sebab tu Madammu kalau apa-apa satu jer, dia mesti buat sampai jadi! Barulah ngam.

Madammu mulakan semuanya dari bawah. Dialah ‘posmen’ ke sana sini uruskan pembungkusan semua. Dan anda tengok sekarang macam mana life Madammu hasil dari usaha dia tu kan?

So anda pun boleh jer berjaya macam Madammu jugak. Kalau dia boleh mestilah anda pun boleh! Yang penting jangan cepat putus asa. Jadikan Madammu antara salah seorang idola untuk anda bangkit dalam kehidupan anda okay!





Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo