Infotainment

Dilabel Pengacara Bingit & Suka Mencelah Komen Juri, Janna Nick Nafi Tiru ‘Style’ Elly Mazlein

Dilabel Pengacara Bingit & Suka Mencelah Komen Juri, Janna Nick Nafi Tiru ‘Style’ Elly Mazlein
Dilabel Pengacara Bingit & Suka Mencelah Komen Juri, Janna Nick Nafi Tiru ‘Style’ Elly Mazlein 1

Dilabel Pengacara Bingit & Suka Mencelah Komen Juri, Janna Nick Nafi Tiru ‘Style’ Elly Mazlein

Penyanyi Janna Nick tampil mempertahankan dirinya apabila dilabel sebagai pengacara yang suka menyampuk dan serba boleh.

Artikel berkaitan : [VIDEO] Nampak Janna Nick & Dini Schatzmann Keluar Bersama, Netizen Husnuzon – ‘Dah Putus Masih Boleh Kerja Sama’

Artikel berkaitan : Netizen Meluat Dengan Kisah ‘Putus Cinta’, Janna Nick Tampil Mohon Maaf – ‘Saya Sedar Saya Tak Cukup Matang Dan Kuat’

Artikel berkaitan : ‘Kepada Kamu Moga Berbahagia, Kini Cinta Kita Berakhir Untuk Selamanya’ – Janna Nick Dah Putus Dengan Dini Schatzmann?

Itu semua permintaan penerbit

Dilabel Pengacara Bingit & Suka Mencelah Komen Juri, Janna Nick Nafi Tiru ‘Style’ Elly Mazlein 3

Menurut pengacara berusia 27 tahun itu, tindakannya yang dikatakan sering mencelah komen juri dalam program Famili Duo itu hanya kerana mengikut arahan daripada pihak penerbitan dan tugasnya sebagai seorang pengacara.

Mungkin orang persoal mengapa saya lebih-lebih sangat dengan juri, buat juri macam kawan-kawan, kenapa kena bersuara bagi pihak peserta? Hakikatnya, itu semua permintaan penerbit.

Saya selalu dapat watak jahat dan kali ini saya ambil peranan tersebut, terpaksa potong komen serta menyampuk komen juri.

Biarlah orang nak cakap apa pun, saya hanya jalankan tugas pengacara bagi memastikan program ini berlangsung selama dua jam.

Dalam pada itu, Janna turut menepis dakwaan yang mengatakan dirinya terlalu mencuba dan meniru gaya pengacara Elly Mazlein atau lebih mesra disapa Kak Lina Pom Pom.

Saya tak try hard sebab ini adalah permintaan penerbit apatah lagi hendak menjadi seperti Kak Lina Pom Pom, tidak pernah. Saya tak buat kajian pun cara Kak Lina mengacara. Jika betul-betul nak jadi dia, saya memang akan tiru apa yang Kak Lina buat.

Sebagai pengacara yang dibayar gaji untuk melakukan perkara tersebut, saya perlu tonjolkan DNA Famili Duo kepada penonton.

Dilabel sebagai pengacara bingit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Menjawab dakwaan yang melabel dirinya sebagai pengacara bingit, pemilik nama Nurul Jannah Muner mengatakan perkara berkenaan berlaku disebabkan masalah teknikal sehingga dia terpaksa meninggikan nada suaranya.

Itu memang diakui kesilapan sendiri. Pada awal acara, mikrofon saya mengalami masalah sehingga tidak dapat mendengar suara sendiri. Ketika itu saya anggap orang tak dengar, dan bercakap dengan lebih kuat.

Bila dah tukar mikrofon, baru semuanya kembali normal. Apabila saya melihat komen orang lain, baru saya sedar lontaran suara kuat sebelum memperlahankannya semula.

Walau bagaimanapun, pelantun lagu gatal ini menyatakan tidak ada guna untuk dirinya berkecil hati dengan semua komen-komen negatif yang dilemparkan oleh netizen.

Sumber : Harian Metro, jannanick


Dilabel Pengacara Bingit & Suka Mencelah Komen Juri, Janna Nick Nafi Tiru ‘Style’ Elly Mazlein 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo