Infotainment

Dilengkapi Teknologi AI EcoBubble, Mesin Basuh Samsung Ini Sedia Didapatkan Dengan Rebat RM200

Dilengkapi Teknologi AI EcoBubble, Mesin Basuh Samsung Ini Sedia Didapatkan Dengan Rebat RM200

Dilengkapi Teknologi AI EcoBubble, Mesin Basuh Samsung Ini Sedia Didapatkan Dengan Rebat RM200 1


Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini.

VOCKET

Sejak musim pandemik tiba, pastinya anda mahu mengelakkan diri daripada menghadiri tempat awam yang dipenuhi orang ramai serta berkongsi barangan. Salah satu lokasinya pastinya dobi layan diri yang kerap dikunjung ramai.

Tidak hanya anda perlu menunggu panjang sementara menantikan pakaian anda siap dibasuh dan dikering, anda juga perlu menanti lama bersama orang ramai yang secara tidak langsung meningkatkan risiko dijangkiti wabak bahaya.

Dalam usaha untuk memudahkan urusan harian, mendapatkan mesin basuh yang efisien beserta fungsi wash and dry antara pelaburan terbaik masa kini. Mengulas mengenai mesin basuh, pastinya anda sebolehnya mahu mendapatkan model terbaik beserta harga yang berbaloi. Kami juga seperti anda, mendapatkan barangan yang berbaloi sudah menjadi keutamaan.

Mesin basuh Samsung dengan teknologi AI EcoBubble

sam-wd11tp34dsx-01

Pada kali ini, kami ingin berkongsi kepada sebuah mesin basuh daripada Samsung yang mampu membasuh 11KG pakaian serta 7KG pengeringan. Apa yang membezakan model ini daripada jenama-jenama lain sudah pastinya penawaran teknologi AI EcoBubble.

Menerusi teknologi AI EcoBubble, anda tidak lagi perlu risau sekiranya jumlah sabun dan pelembut pakaian yang dimasukkan sedikit atau terlalu banyak kerana mesin basuh ini sendiri akan menentukannya mengikut jumlah pakaian yang dimasukkan.

Selain itu, mesin basuh ini akan turut mengecam cara anda membasuh pakaian  serta turut mencadangkan tetapan terbaik untuk pakaian yang mahu dibasuh. Serius cool!

Menawarkan rebat sehingga RM200

TTM-Samsung-Washer-FB-&-collection-post-SQ

 

Hadir dengan teknologi yang canggih pastinya anda membayangkan harga yang ditawarkan juga tinggi. Namun senQ Digital Station sedia menawarkan model mesin basuh Samsung dengan teknologi AI EcoBubble dengan rebat sehingga RM200 eksklusif buat pemegang kad kredit Standard Chartered menerusi Easy Payment Plan.

EZ Kredit Rebat sehingga 15% ditawarkan buat seleksi mesin basuh

Sekiranya anda memerlukan mesin basuh dengan kapasiti yang lebih besar atau pun kecil, Samsung sedia memenuhi keperluan anda dengan menawarkan mesin basuh dengan kapasiti yang berbeza. Menariknya, kesemua mesin basuh ini turut hadir dengan teknologi AI EcoBubble.

Mahukan lebih penjimatan? Anda juga berpeluang mengumpul point yang bakal disimpan menerusi aplikasi mobil untuk setiap belian di senQ Digital Station.

Pelan ansuran 36 bulan dengan kadar faedah 0%

FB24F4D5-E047-4539-B2C4-2803ED7CAF67

 

Dalam usaha untuk memudahkan pengguna, senQ Digital Station sedia menawarkan pelan ansuran buat para pengguna dengan kadar faedah 0% sehingga 36 bulan. Dalam erti kata lain, anda tidak perlu berbelanja besar sekaligus dalam mendapatkan barangan elektronik yang dapat menjimatkan masa anda sekeluarga.

Percuma waranti tambahan selama satu tahun

Apa yang membuatkan pembelian di senQ Digital Station sudah pastinya tawaran extra yang ditawarkan. Anda bukan sahaja berpeluang membuat ansuran selama 36 serta menerima rebat, senQ Digital Station juga sedia menawarkan waranti tambahan selama satu tahun buat para pembeli. Berbaloi bukan?

Buat anda yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mesin basuh keluaran Samsung ini, anda boleh klik di sini untuk mendapatkannya secara atas talian atau lawati mana-mana rangkaian rasmi senQ.

https://youtu.be/JxodsSb5vcM

Ketahui juga bagaimana anda mampu nikmati pelan data internet tanpa gangguan sehingga 100GB dengan harga serendah RM28 sebulan.

Serendah RM28, Anda Berpeluang Nikmati Data Internet Tanpa Gangguan Sehingga 100GB

Lebih Feminin Dan Ceria, Apple Perkenalkan iPhone 12 Dengan Warna Ungu

Apple Lancarkan AirTag Bagi Memudahkan Pengguna Mencari Barang Dengan MudahDilengkapi Teknologi AI EcoBubble, Mesin Basuh Samsung Ini Sedia Didapatkan Dengan Rebat RM200 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo