Infotainment

Dini Schatzmann Pertahan Kekasih, Harap Janna Nick Tak Berubah

Dini Schatzmann Pertahan Kekasih, Harap Janna Nick Tak Berubah 2

Sejak beberapa hari lalu, hangat diperkatakan apabila pelakon dan pengacara Janna Nick diserang netizen dan peminat K-Pop apabila didakwa mempersendakan Lisa Blackpink dengan menulis ‘Lisa Blackpig’.

Tampil mempertahankan kekasihnya, pelakon berdarah kacukan iaitu Dini Schatzmann berkata dia lebih mengenali Janna yang memiliki hati yang baik dan sentiasa positif ketika berdepan ujian.

BACA:Kembali Aktif Di Instagram, Janna Nick Tapis Ruangan Komen

Dini Schatzmann Pertahan Kekasih, Harap Janna Nick Tak Berubah 3

“Orang selalu mempunyai andaian dan pendapat mereka sendiri tentang awak. Tetapi ia terlindung melalui mata mereka sendiri dan hanya melihat apa yang mereka nampak tentang awak.

“Penghujungnya hanya awak tahu niat dan isi hati awak. Orang yang rapat tahu siapa awak. Allah mengetahui apa dalam hati awak. Jadi jangan pernah berubah.

“Saya tahu awak mempunyai kebaikan dalam hati yang jarang ditemui. Awak positif dalam semua perkara, korbankan diri untuk tolong orang lain dan niat awak baik,” katanya.

Dini Schatzmann Pertahan Kekasih, Harap Janna Nick Tak Berubah 4

Dalam pada itu, menerusi perkongsian di Instagram, Dini turut memuat naik gambar bersama Janna dengan kapsyen memberi kata-kata semangat buat kekasihnya.

“Kehidupan ada pasang surut, kita ada kisah untuk diceritakan. Apa pun jadi, saya sayang awak,” tulisnya.Dini Schatzmann Pertahan Kekasih, Harap Janna Nick Tak Berubah 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo