Infotainment

DSV Terkilan Tak Sempat Bantu Arwah Gmie Kerana Terlalu Sibuk Bekerja

DSV Terkilan Tak Sempat Bantu Arwah Gmie Kerana Terlalu Sibuk Bekerja
DSV Terkilan Tak Sempat Bantu Arwah Gmie Kerana Terlalu Sibuk Bekerja 1

Jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida meluahkan rasa terkilan apabila tidak sempat memberikan sumbangan bagi membantu meringankan beban Allahyarham Gmie Screen yang berdepan dengan masalah kesihatan buah pinggang berlubang.

Menurut Vida, dia pernah dihubungi wakil Gmie untuk memohon sedikit bantuan namun terpelas pandang kerana dia terlalu sibuk dengan urusan kerja.

BACA: Gmie Screen Meninggal Dunia

“Sebelum meninggal dia ada cakap fasal sakit dia buah pinggang bocor sampai tak boleh jalan dan dia nak benda ini personal. Mungkin keperluan dari segi kewangan fasal sakit dia. Ya Allah saya lupa.

“Ada pihak yang menghubungi saya yang katanya daripada Astro bagi memohon bantuan untuk arwah ketika itu. Saya terkilan sebab tak dapat nak bantu ringankan beban dan kos perubatan dia waktu itu.

“Saya dah dapatkan semua maklumat nombor akaun dia tapi saya lupa, saya terlepas pandang sebab lupa nak maklumkan pembantu peribadi saya, saya rasa ralat sangat,” katanya.

Vida yang pernah menaja program realiti Gegar Vaganza musim ketiga berkata dia akan menunaikan niat itu serta menziarahi keluarga Allahyarham dalam masa terdekat.

“Saya akan tunaikan hasrat saya. Saya dah minta alamat untuk ziarah family dia dalam masa terdekat ini. Saya bukannya nak tumpang story semua orang,” katanya.

Jumaat lalu, industri hiburan dikejutkan dengan pemergian Allahyarham Gmie Screen yang menghembuskan nafas terakhir akibat penyakit buah pinggan berlubang di Hospital Tengku Ampuan Rahimah.


DSV Terkilan Tak Sempat Bantu Arwah Gmie Kerana Terlalu Sibuk Bekerja 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list