Infotainment

Enam Bulan Bercinta, Oktovia Manrose Akui Clingy Dengan Suami

Enam Bulan Bercinta, Oktovia Manrose Akui Clingy Dengan Suami
Enam Bulan Bercinta, Oktovia Manrose Akui Clingy Dengan Suami 1

Selepas enam tahu bergelar ibu tunggal, pelakon Oktovia Manrose selamat bergelar isteri kepada bekas pemain bola sepak, Khairul Efnan semalam.

Berkongsi mengenai perkenalan mereka, Oktovia berkata dia mula bercinta dengan pemain bola sepak Felda United itu sejak enam bulan lalu.

BACA: 6 Tahun Menjanda, Oktovia Manrose Selamat Bernikah Dengan Bekas Pemain Bola

“Sebenarnya kami sudah kenal sejak tahun 2015 sebab dia pun dalam kalangan keluarga juga tapi tidaklah rapat ketika itu. Enam bulan lepas kami jumpa semula dan daripada situ mula mengenali lebih dalam hati budi masing-masing,” katanya.

Oktovia berkata perangai yang sama membuatkan mereka mudah rapat dan serasi. Malah, Oktovia tertarik dengan Khairul yang sama seperti dirinya sedang belajar untuk mendekatkan diri kepada agama.

“Saya lihat dia macam saya yang kini berubah ke arah lebih baik. Kami sama-sama sedang belajar dan mendalami agama. Selain itu perangai kami sama, clingy sebab itu mudah sekepala walaupun baru enam bulan bercinta,” katanya.

Dalam pada itu, Khairul berkata dia tidak memandang status Oktovia sebagai ibu tunggal untuk mereka hidup bersama.


Enam Bulan Bercinta, Oktovia Manrose Akui Clingy Dengan Suami 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list