Infotainment

Fatin Afeefa Bernikah Dengan Kekasih Jutawan?

Fatin Afeefa Bernikah Dengan Kekasih Jutawan?
Fatin Afeefa Bernikah Dengan Kekasih Jutawan? 1

Pelakon Fatin Afeefa dikhabarkan selamat bernikah dengan jejaka pilihan hati dikenali Aliff Awang pada malam Jumaat dan majlis pernikahan mereka dipercayai diadakan di Putra Glass Hall, Subang Jaya.

Perkara tersebut dikongsikan oleh jurusolek terkenal, Datuk Alha Alfa yang bertanggungjawab menatarias pengantin perempuan.

BACA: Fatin Afeefa Dedah Anak-Anak Berlumba Nak Khatam Al-Quran, Larang Ambil Mengaji Awal

Malah, Alha turut memuat naik gambar Fatin Afeefa di Instagram memaparkan pelakon itu memakai busana serba putih berserta manis bertudung.

Sementara itu, menerusi Instagram Aliff Awang turut memaparkan jejaka itu dilihat segak berpakaian lengkap baju melayu serba putih mengambil video di hadapan cermin.

Fatin Afeefa Bernikah Dengan Kekasih Jutawan? 2

Bagaimanapun, setakat ini masih tiada kenyataan rasmi daripada Fatin mengenai pernikahan tersebut.

Pada November lalu, Fatin ada memuat naik video memperlihatkan tangan seorang wanita yang dipercayai dirinya disarung cincin seakan memberi bayangan sudah mengikat tali pertunangan. 


Fatin Afeefa Bernikah Dengan Kekasih Jutawan? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo