Infotainment

Gambaran Rekaan OnePlus 9 Pro Pula Dikatakan Tertiris – Amanz

Gambaran Rekaan OnePlus 9 Pro Pula Dikatakan Tertiris – Amanz 1

Gambaran Rekaan OnePlus 9 Pro Pula Dikatakan Tertiris – Amanz 2

Jika sebelum ini, kita disajikan dengan rekaan pada OnePlus 9 melalui satu lakaran CAD tertiris. Kali ini, giliran OnePlus 9 Pro pula diperlihatkan. Bagaimanapun, sumber berkata rekaan ini masih lagi diperingkat prototaip. Ini bermakna, belum diketahui sama ada OnePlus akan menggunakan sepenuhnya pada produk akhir kelak.

Gambaran Rekaan OnePlus 9 Pro Pula Dikatakan Tertiris – Amanz 3
Gambaran Rekaan OnePlus 9 Pro Pula Dikatakan Tertiris – Amanz 6

OnePlus 9 Pro dipercayai hadir dengan paparan jenis melengkung bersaiz 6.7-inci dengan rekaan skrin jenis berlubang pada panel hadapan. Seterusnya, pembesar suara diletakkan pada bahagian bawah. Sementara, butang kuasa pada sisi kanan dan butang laras suara pula pada sisi bertentangan. Menurut sumber lagi, panel belakang peranti mungkin menggunakan bahan berasaskan kaca.

Gambaran Rekaan OnePlus 9 Pro Pula Dikatakan Tertiris – Amanz 4
Gambaran Rekaan OnePlus 9 Pro Pula Dikatakan Tertiris – Amanz 7

Jika diteliti, rekaan pada modul kamera pada panel belakang peranti dilihat mengambil inspirasi daripada model OnePlus Nord N100 dan OnePlus 8T – dengan rekaan dan susunan lensa yang dilihat berbeza. Tapi sayangnya, maklumat lanjut berkaitan lensa kamera masih belum dapat dipastikan lagi buat masa ini.Gambaran Rekaan OnePlus 9 Pro Pula Dikatakan Tertiris – Amanz 2

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo