Infotainment

Ganjaran Sempena Tamat Pelajaran, A.Aida Hadiah No Plat Kenderaan Bernilai RM44,444 Untuk Anak

Ganjaran Sempena Tamat Pelajaran, A.Aida Hadiah No Plat Kenderaan Bernilai RM44,444 Untuk Anak 2

Penerbit drama terkenal negara, Datuk A. Aida difahamkan telah berjaya membida nombor pendaftaran kenderaan ALY554 (ALYSSA) yang dilaporkan bernilai RM44,444 sebagai ganjaran untuk anak perempuannya kerana telah berjaya menamatkan pengajian di Universiti.

Kata A.Aida, bidaan itu diberikan kepada anak sulungnya Wan Az Aleesa,25, yang telah berjaya bergraduasi peringkat Sarjana Muda Dietitik dengan kepujian di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), baru-baru ini.

Ujarnya lagi, dia sudah lama menunggu nombor pendaftaran kenderaan tersebut sejak tiga bulan yang lalu dan memang berniat untuk menghadiahkannya kepada Aleesa usai konvokesyen tempoh hari.

“Sebelum ini saya pernah kalah bidaan nombor pendaftaran ALL154 juga nak dihadiahkan kepadanya. Jam 10 malam tadi saya sudah mula duduk depan komputer. Apabila mula saja bidaan, saya terus masuk. Alhamdullilah, niat ini dipermudahkan. Malah, ketika itu Aleesa yang ada bersama turut teruja..”

Tambah pemilik syarikat penerbitan A.Aida Productions ini lagi, meskipun ianya memakan belanja yang besar, namun dia berpuas hati kerana benda sebegitu mempunyai nilai dan kenangan yang tersendiri untuk dikenang sampai bila-bila.Ganjaran Sempena Tamat Pelajaran, A.Aida Hadiah No Plat Kenderaan Bernilai RM44,444 Untuk Anak 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo