Artikel Terkini

Goongbe Menang Hadiah Tempat Pertama dalam Kategori Penjagaan Kulit Bayi National Brand Awards 2019

Goongbe Menang Hadiah Tempat Pertama dalam Kategori Penjagaan Kulit Bayi National Brand Awards 2019 1

SEOUL, Korea Selatan, 11 April 2019 /PRNewswire/ — Goongbe (www.goongbe.com), jenama semula jadi premium yang dihasilkan oleh pakar penjagaan kulit bayi Zero to Seven, dianugerahkan hadiah tempat pertama dalam kategori Penjagaan Kulit Bayi National Brand Awards 2019.

National Brand Awards, yang diadakan buat tahun ke-10, merupakan siri anugerah berwibawa yang disampaikan secara bersama oleh Kementerian Perdagangan, Industri dan Tenaga dan Kementerian Pertanian, Makanan dan Hal Ehwal Luar Bandar kerajaan, berserta akhbar harian yang berpengaruh di Korea bagi mengiktiraf jenama-jenama negara yang terbaik di Korea.

Bagi menilai jenama-jenama, beberapa jenama yang bersaing (3-10) disoal selidik dalam setiap kategori untuk tampil dengan penilaian yang objektif serta adil. Jenama-jenama yang berjaya dipilih berdasarkan tinjauan pengguna terhadap daya saing global, selain kesedaran jenama, keberperwakilan, kepuasan, kesetiaan dan kesesuaian keseluruhan. Goongbe mendapat skor tertinggi dalam semua kategori yang dinilai untuk memenangi tempat pertama dengan bangganya dalam Kategori Penjagaan Kulit Bayi.

Goongbe, jenama penjagaan kulit semula jadi premium yang menakrifkan semula kebijaksanaan purba melalui kanta dermatologi, digemari oleh pengguna sepanjang 11 tahun sejak dilancarkan pada tahun 2008 bagi menjadi jenama penjagaan kulit yang paling terkenal di Korea, selain baru-baru ini turut menjadi jenama kecantikan-K yang terkemuka.

Semua produk penjagaan kulit Goongbe mempunyai bahan-bahan asas yang unik daripada Goongbe, “Oji Relief Complex”, yang diekstrak daripada lima batang pokok. Oji Relief Complex dibangunkan melalui ujian keberkesanan dan didapati dapat menurunkan suhu dan melembapkan kulit dengan bahan-bahan semula jadi sepenuhnya yang melegakan bagi mengurangkan kemerahan dan menguatkan halangan kulit.

Produk-produk Goongbe juga bebas daripada 26 aroma yang dikenal pasti oleh EU sebagai alergen serta paraben, fenoksietanol, surfaktan sulfat dan warna tiruan untuk melindungi kulit bayi yang halus memandangkan mereka mengikuti prinsip “tiada bahan berbahaya”. Produk-produk ini menerima gred Cemerlang daripada Dermatest yang ketat oleh Jerman dengan jaminan keselamatan yang mematuhi piawaian global.

Losyen Pelembap Goongbe semakin popular memandangkan ia dapat melembapkan kulit dengan berkesan selama 48 jam. Sementara itu, jualan Krim Pelembap melangkaui 1 juta unit pada musim panas yang lalu dan ia menjadi item hangat untuk pengguna dari China, AS dan serata dunia.

Menerusi moto “Penjagaan kulit yang selamat dan lembut untuk seisi keluarga,” Goongbe merancang untuk menerajui hala tuju dalam pembuatan produk untuk golongan dewasa yang turut mempunyai kulit sensitif.

Sumber: Goongbe

Goongbe Menang Hadiah Tempat Pertama dalam Kategori Penjagaan Kulit Bayi National Brand Awards 2019 2

Komen

komenGoongbe Menang Hadiah Tempat Pertama dalam Kategori Penjagaan Kulit Bayi National Brand Awards 2019 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link