Infotainment

Grafik ABPBH34 Dikritik Netizen Macam Cerita Kartun

Grafik ABPBH34 Dikritik Netizen Macam Cerita Kartun
Grafik ABPBH34 Dikritik Netizen Macam Cerita Kartun 1

Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-34 akhirnya melabuhkan tirainya malam tadi apabila pelakon dan pengacara, Janna Nick dinobat sebagai Bintang Paling Popular.

Namun, seperti sudah dijangka ada cerita tak sedap didengar mengenai acara itu apabila rata-rata netizen mengkritik visual grafik yang menjadi latar belakang pentang ketika persembahan beberapa artis.

BACA: Janna Nick Dinobat Bintang Paling Popular ABPBH 34

Antara yang diperkatakan adalah grafik ketika nyanyian Fauziah Latif bersama Wani Kayrie yang disamakan dengan siri animasi popular kanak-kanak Didi & Friends.

Grafik ABPBH34 Dikritik Netizen Macam Cerita Kartun 2

Grafik ABPBH34 Dikritik Netizen Macam Cerita Kartun 3

Bukan itu sahaja, persembahan Syamel, Jay Jay dan Anuar Zain turut terganggu apabila muncul grafik seperti bertemakan sebuah akuarium dimana kelihatan seekor ikan paus, ketam dan terumbu karang.

Grafik ABPBH34 Dikritik Netizen Macam Cerita Kartun 4 Grafik ABPBH34 Dikritik Netizen Macam Cerita Kartun 5

Perkara itu hangat diperkatakan di laman Twitter apabila rata-ratta netizen mempersoalkan kredibiliti pihak penganjur apatah lagi anugerah tersebut sudah memasuki tahun ke-34.

Dalam pada itu, ada yang berpendapat visual grafik mengarut itu adalah untuk menarik perhatian penonton serta rating supaya ianya trending di media sosial.

Grafik ABPBH34 Dikritik Netizen Macam Cerita Kartun 6

 


Grafik ABPBH34 Dikritik Netizen Macam Cerita Kartun 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list