Infotainment

Hannah Delisha Teruja Pertama Kali Berlakon Dengan Suami Lepas Kahwin

Hannah Delisha Teruja Pertama Kali Berlakon Dengan Suami Lepas Kahwin 2

Pertama kali berlakon bersama dalam satu drama selepas mendirikan rumah tangga, pelakon jelita Hannah Delisha teruja bergandingan suaminya, Imam Shah yang juga pelakon Singapura.

Hannah berkata mereka pernah digandingkan sebelum ini dua tahun lalu di Singapura. Namun, genre drama kali ini berbeza dengan drama mereka berlakon sebelum ini.

BACA: Reda Isu Keluarga, Suami Kongsi Video Hannah Delisha

“Projek lakonan pertama bersama suami di Malaysia. Sebelum ini kami pernah digandingkan bersama dua tahun lalu di Singapura.

“Kisah Rumah Tangga: Rindu Salah Alamat ini merupakan drama genre berbeza daripada yang kami pernah berlakon sama sebelum ini.

“Sangat teruja dengan drama ini, sila maafkan muka penat kami (dalam drama ini). Menjalani penggambaran dalam bulan Ramadan sangatlah mencabar,” katanya.

Hannah Delisha Teruja Pertama Kali Berlakon Dengan Suami Lepas Kahwin 3

Menerusi Instagram, suaminya ada memuat naik foto babak lakonan mereka. Perkongsian Imam itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang tidak sabar untuk menyaksikan gandingan suami isteri itu.

Hannah dan Imam diijabkabulkan pada 18 Februari di Singapura selepas lima tahun menjalin hubungan cinta.Hannah Delisha Teruja Pertama Kali Berlakon Dengan Suami Lepas Kahwin 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo