Infotainment

“Hanya Allah Mengetahui Isi Hati..” – Nonny Nadirah Akhirnya Buka Mulut Isu Berpakaian Seksi

“Hanya Allah Mengetahui Isi Hati..” – Nonny Nadirah Akhirnya Buka Mulut Isu Berpakaian Seksi 2

Pelakon Nonny Nadirah akhirnya tampil memberi sedikit kenyataan kepada peminat yang mungkin tertunggu-tunggu penjelasan daripada tuan badan sendiri mengenai isu dirinya yang tiba-tiba sahaja berubah dan tampil berpakaian seksi di media sosial.

Nonny difahamkan telah memohon maaf di atas semua kesalahan yang pernah dilakukan dirinya kepada mereka di luar sana sempena menyambut kedatangan bulan Ramadan yang mulia ini.

Namun tidak menyatakan secara terperinci, Nonny atau nama sebenarnya Nonny Nadirah Zainuddin memohon peminat serta netizen agar sentiasa mendoakan yang terbaik buat dirinya.

Perkara tersebut dihebahkan Nonny menerusi sebuah hantaran di Instagram Storynya, semalam.

 

“Assalamualaikum. Saya rindu semua. Sempena kedatangan bulan Ramadan, saya Nonny Nadirah ingin memohon maaf di atas segala salah dan silap saya yang terang mahupun yang tersembunyi. Doakan yang terbaik buat saya. Lillahi Ta’ala, saya sayang semua kerana Allah. Keluarga, sahabar, peminat maaf dan terima kasih untuk segalanya.”

Dalam pada itu, pelakon drama Melankolia ini enggan mengulas lanjut mengenai kontroversi yang melanda dirinya baru-baru ini.

“Saya simpan komen saya… Hanya Allah saja yang mengetahui segala isi hati. Minta maaf..” tulisnya lagi.

Terdahulu, Nonny dilaporkan telah memuat naik sebuah video bergambar yang memaparkan seorang wanita yang dipercayai dirinya sambil berseluar pendek dan juga sebuah video di mana dia sedang berendam dalam sebuah baldi dan sedang berkemban di Instagram miliknya.“Hanya Allah Mengetahui Isi Hati..” – Nonny Nadirah Akhirnya Buka Mulut Isu Berpakaian Seksi 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo