Infotainment

“Hanyalah Dari Hati Seorang Rakyat..” Naim Daniel Kongsi Twit Tentang Menteri Di Malaysia

“Hanyalah Dari Hati Seorang Rakyat..” Naim Daniel Kongsi Twit Tentang Menteri Di Malaysia 2

Penyanyi dan juga pelakon, Naim Daniel baru-baru ini ada meluahkan rasa kesal dengan sikap sesetengah menteri yang berkhidmat untuk kerajaan Malaysia.

Perkara tersebut dizahirkan Naim menerusi sebuah twit di laman Twitternya yang berbunyi “Wahai Pak Menteri yang lanjut umur, sudahlah kalian menjadi pisau cukur. Rakyat pula disuruh bersyukur”.

Penyanyi lagu Purnama ini menjelaskan bahawa dia hanya meluahkan apa yang terbuku di hati dan juga sebagai seorang rakyat Malaysia.

Naim yang dihubungi media mengakui memang benar dia yang menulis twit tersebut di Twitternya.

Kata Naim lagi, dia hanya meletakkan dirinya sebagai rakyat Malaysia yang turut mengalami pelbagai perubahan sejak wabak pandemik COVID-19 melanda negara tahun lalu.

Mengakui dirinya sering mengambil tahu apa yang terjadi dengan keadaan ekonomi negara sehingga ada yang betul-betul terjejas, Naim berkata rakyat mempunyai suara untuk menzahirkan tentang apa yang berlaku.

Namun begitu, pelakon drama Pia ini menjelaskan bahawa dia tidak ‘pukul rata’ kenyataan tersebut terhadap mana-mana pihak secara khusus.

“Apa yang saya tulis itu adalah dari hati seorang rakyat, secara suka atau tidak, kita semua sedar, apa yang berlaku sekarang ini kesannya akan dirasa oleh rakyat. Apapun, kita tak akan sembarangan meluahkan rasa, kalau kita tidak merasa sesuatu perkara itu.” – Naim Daniel

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.“Hanyalah Dari Hati Seorang Rakyat..” Naim Daniel Kongsi Twit Tentang Menteri Di Malaysia 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo