Infotainment

Ibu Terharu Anak Surprise

Ibu Terharu Anak Surprise 2

Kini Trending

Ibu Terharu Anak Surprise 3

Foto: Tangkap layar video

Setiap anak sudah pastinya mengimpikan untuk membahagiakan kedua ibu bapa, yang banyak berkorban sejak dari kecil lagi. Namun, pengorbanan insan mulia ini, tiada nilai gantinya.

Seperti video yang trending di laman TikTok, memaparkan reaksi seorang wanita yang sebak menerima kejutan bersempena hari jadinya. Bahkan, wanita ini sempat mengalirkan air mata sejurus mendengar ucapan daripada menantunya yang tersayang.

Ibu Terharu Anak Surprise 4

Foto: Tangkap layar video

Menerusi video yang dikongsi oleh Farihah, menceritakan seorang ibu yang begitu terharu menerima hadiah daripada anak-anaknya yang berada jauh di sisinya. Apa yang lebih meruntun jiwa, apabila nota daripada anaknya dibacakan terus di hadapan wanita itu. Reaksi wanita itu, kelihatan begitu gembira pada masa yang sama menahan sebak merindukan anak-anaknya.

Selamat hari lahir mak yang tersayang, semoga mak sentiasa berada dalam rahmat dan kasih sayang Allah S.W.T. dipanjangkan usia, dan diberikan kesihatan yang baik. Kami sayang mak sangat-sangat. Nanti kami balik jumpa mak.

Bahkan, si anak sempat menitipkan doa supaya ibunya terus kuat berdepan hari-hari yang mendatang. Tidak berakhir di situ, mereka sempat berjanji akan pulang ke pangkuan ibu mereka setelah kebenaran rentas negeri kembali dibenarkan oleh pihak kerajaan.

@farihah.rKenapa comel sgt ni hehe, call and vc pon xhabis nangis lagi ? bahagiakanlah org tuamu dengan sekecil2 perkara InsyAllah ?##thebestmakmertua ##fyp? ????? ?????? – ??????

Ibu Terharu Anak Surprise 5

Ibu Terharu Anak Surprise 6

Ibu Terharu Anak Surprise 7

Video tersebut telah ditonton lebih 7ok tontonan dan puluhan komen. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sebak melihat reaksi wanita ini menerima hadiah daripada anak-anaknya.

Sumber: Farihah


Ibu Terharu Anak Surprise 8Ibu Terharu Anak Surprise 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo