Infotainment

IG Aaisyah Dhia Rana Promosi Produk Besarkan Aset Wanita, Che Ta Dikecam Netizen

IG Aaisyah Dhia Rana Promosi Produk Besarkan Aset Wanita, Che Ta Dikecam Netizen 2

Pelakon Rozita Che Wan,47, telah menarik perhatian netizen apabila akaun Instagram anakanya, Aaisyah Dhia Rana,7, telah memuat naik satu hantaran berupa video promosi produk membesarkan aset khas untuk wanita.

Video berdurasi kurang daripada 1 minit itu telah memaparkan seorang wanita sedang memegan produk dengan menunjukkan hampir sebahagian payu daranya dengan memakai baju tidur  yang seksi.

Netizen yang melihatkan video tersebut meluahkan rasa kurang senang kerana merasakan intipati video tersebut agak lucah dan tidak sesuai untuk usia anaknya yang masih kecil.

Lantas, pengikut dan peminat si cilik itu tampil memberikan ‘sepatah dua kata’ kepada Che Ta di atas tindakannya membiarkan iklan seperti itu berada di Instagram anaknya. Malah, ada yang bertindak untuk tidak mengikuti lagi akaun media sosial Aaisyah dan ada juga yang telah berkurang rasa hormat kepada aktres jelita ini.

Namun, Che Ta masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan terhadap perbuatan itu meskipun dikritik hebat oleh netizen.

Sekadar info, Aaisyah Dhia Rana merupakan anak ketiga kepada pelakon itu hasil perkahwinannya bersama pelakon Zain Saidin. Terdahulu, Che Ta turut mempunyai dua orang anak lelaki iaitu Ammar Effendy dan Aniq Ezzra hasil perkongsian hidup dengan bekas suaminya yang terdahulu.IG Aaisyah Dhia Rana Promosi Produk Besarkan Aset Wanita, Che Ta Dikecam Netizen 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo