Artikel Terkini

Ini peluang anda memiliki Premium suite mewah Freehold dengan booking RM500 je!

Ini peluang anda memiliki Premium suite mewah Freehold dengan booking RM500 je! 2

Anda tak perlu susah-payah mencari, sebab kami dah bantu carikan Premium suite mewah Freehold yang best untuk anda. 

Ada 4 jenis unit yang anda boleh pilih. Antaranya:

1) Executive Suites (472 kaki persegi, dengan ruang balkoni).

2) Executive Suite Duplex (875 kaki persegi, dengan ruang balkoni).

3) Deluxe Suite (1,109 kaki persegi, dengan ruang balkoni).

4) Deluxe Suite Duplex (1,814 kaki persegi, dengan ruang balkoni).

“Gempak sangat ke fasiliti yang tersedia di sini ?”

Kalau nak cerita tentang fasiliti, Rencana Royale menyediakan antara yang top-notch untuk anda. Anda boleh lihat layout ini.

Ini peluang anda memiliki Premium suite mewah Freehold dengan booking RM500 je! 3
  • Gila Hartanah merupakan laman web bahasa Malaysia yang kongsikan topik berkaitan hartanah dan kewangan sejak 2015. 
Ini peluang anda memiliki Premium suite mewah Freehold dengan booking RM500 je! 5
  • Kami cari dan sediakan rumah sekurang-kurangnya 20% bawah market value, supaya anda tak terlebih bayar bila membeli.
  • Tawar-menawar dengan pemaju adalah kerja kami demi mendapatkan diskaun dan rebat special untuk anda. Anda akan jimat lebih RM50,000 bila beli projek ini. 
  • Rumah yang sesuai untuk duduk sendiri bersama keluarga anda. Rumah untuk pelaburan? Pun kami ada. Yang penting, anda puas hati dan dapat jimat banyak bila membeli. 

eBook : Apa yang anda perlu tahu supaya tak rugi beli rumah? (berharga RM99)

Ini peluang anda memiliki Premium suite mewah Freehold dengan booking RM500 je! 6

Antara ilmu yang kami janji anda akan dapat kalau baca ebook ni sampai habis:

  • Cara membeli rumah yang sewa boleh cover bayaran ansuran bulanan.
  • Strategi menyewa yang membuatkan rumah anda sentiasa ada penyewa.
  • Teknik senang mencari rumah yang susah nak rugi duit. Walaupun baru 5 tahun melabur.
  • Cara efektif untuk tahu rumah pertama sesuai untuk melabur atau duduk sendiri.

Loan Insider (Laporan kelayakan loan bernilai RM299)

Ini peluang anda memiliki Premium suite mewah Freehold dengan booking RM500 je! 7

Loan insider ini akan memberitahu anda :

  1. DSR terkini anda,
  2. Berapa pinjaman yang anda boleh buat (contohnya anda layak untuk buat pinjaman RM700,000),
  3. Kuota pinjaman anda yang terkini (contohnya kuota pinjaman rumah anda 90%),
  4. Cara optimumkan hutang anda (kami terangkan bagaimana anda boleh kurangkan hutang anda).

Kedua – duanya bernilai RM389. Khas untuk anda yang mendaftar hari ini, anda boleh dapatkan eBook dan juga Loan Insider secara PERCUMA.

Tok ulang ya. Dengan tempahan RM500 ini, anda akan dapat:

  • eBook, Loan Insider dan peluang untuk membeli Premium suite mewah Freehold pada harga bermula daripada RM399,000
Ini peluang anda memiliki Premium suite mewah Freehold dengan booking RM500 je! 8

Unit yang ada tak banyak. Rebut peluang ini dengan isi borang di bawah sekarang! 

Ini peluang anda memiliki Premium suite mewah Freehold dengan booking RM500 je! 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link