Infotainment

Instagram Akan Menyatukan Semua Perkongsian Video Dibawah Reels Pada 2022

Instagram Akan Menyatukan Semua Perkongsian Video Dibawah Reels Pada 2022
Instagram Akan Menyatukan Semua Perkongsian Video Dibawah Reels Pada 2022 1

Instagram telah dimulakan dengan fokus terhadap perkongsian berbentuk gambar melalui aplikasi khusus untuk iPhone. Sejak daripada itu, Instagram telah berkembang dengan pesat, termasuk diambil-alih oleh Facebook yang kini dikenali Meta.

Bergerak ke 2022, Instagram kini mengatakan mereka akan lebih memfokuskan kepada perkongsian video. Instagram kini bukan lagi aplikasi perkongsian gambar semata-mata, sebaliknya telah mula menekankan ciri-ciri video – termasuk pada Stories, pada Feed, mahupun melalui Reels.

Menurut pihak Instagram, pada 2022 mereka akan turut menyatukan semua produk video dibawah Reels. Ini mungkin bermakna kita akan turut dapat melayari dan melihat pelbagai video yang diterbitkan melalui Reels – tanpa pecahan pelbagai bahagian seperti pada hari ini.

Instagram juga akan memfokuskan arena permesejan, dan ingin menjadikannya sebagai salah satu aplikasi utama untuk interaksi antara kawan-kawan.

Tidak ketinggalan, pihak Instagram turut berkongsi mengatakan mereka akan meneruskan fokus terhadap penerbit kandungan, selain lebih terbuka dalam pelbagai perkara pada 2022 kelak.


Instagram Akan Menyatukan Semua Perkongsian Video Dibawah Reels Pada 2022 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo