Infotainment

Intan Ladyana, Harris Alif Sepakat Rahsiakan Jantina Anak, Keluarga Pun Tak Tahu

Intan Ladyana, Harris Alif Sepakat Rahsiakan Jantina Anak, Keluarga Pun Tak Tahu
Intan Ladyana, Harris Alif Sepakat Rahsiakan Jantina Anak, Keluarga Pun Tak Tahu 1

Usia kandungan sulung kini sudah mencecah 7 bulan, pasangan selebriti Intan Ladyana dan suami, Harris Alif membuat keputusan untuk tidak mendedahkan jantina anak mereka.

Menurut Harris, dia bukan mahu berahsia namun mahu memberi kejutan termasuklah keluarga mereka yang tidak mengetahui lagi mengenai perkara itu.

BACA: Positif Covid-19, Intan Ladyana & Suami Dikejarkan Ke Hospital

“Nak kongsikan apa yang tentang hal kehamilan. Saya pun tak tahu nak cakap apa. Buat masa ini, ya, Intan sedang sarat mengandung. Tetapi tentang hal jantina, kami sepakat tak nak beritahu lagi.

“Dengan keluarga pun kami belum kongsikan hal ini. Memang nak buat kejutan untuk semua,” katanya.

Dalam pada itu, Harris berkata dia mengharapkan doa-doa agar kehamilan isterinya dipermudahkan dan proses bersalin berjalan lancar pada Februari depan.

“InsyaAllah, Intan dijangka akan bersalin pada hujung Februari ini. Kami adalah juga beli barang untuk persiapan menyambut kedatangan anak pertama ini sikit-sikit.

“Kami pergi beli sama-sama. Tapi tidaklah terlalu lengkap barang-barangnya. Cuma, kami berdua ini mengharapkan doa-doa yang baik daripada semua pihak, agar urusan kehamilan dan bersalin nanti dipermudahkan, itu lebih penting,” katanya.

Terdahulu, Harris memaklumkan isterinya sudah pun pulang di rumah selepas beberapa hari ditahan di hospital akibat jangkita Covid-19.


Intan Ladyana, Harris Alif Sepakat Rahsiakan Jantina Anak, Keluarga Pun Tak Tahu 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo