Artikel Terkini

Isteri belasah suami selepas temui gambar bogel dalam telefon bimbit

Isteri belasah suami selepas temui gambar bogel dalam telefon bimbit
Isteri belasah suami selepas temui gambar bogel dalam telefon bimbit 1

COLUMBIA, Carolina Selatan – Trip percutian sepasang suami isteri ke negeri Carolina Selatan, Amerika Syarikat terpaksa dihentikan sebelum ia bermula apabila si isteri ditahan kerana menyerang suaminya di sebuah lapangan terbang selepas dia menemui gambar tidak senonoh pada telefon bimbit mangsa, lapor akhbar New York Post kelmarin.

Paula Barbour, 55, didakwa melakukan keganasan rumah tangga terhadap mangsa selepas konfrontasi ganas berlaku pada Rabu minggu lepas di Lapangan Terbang Antarabangsa Charleston, lapor stesen televisyen WCSC.

Polis bertindak balas terhadap insiden itu pada pukul 2.50 petang (waktu tempatan) dan mendapati pasangan tersebut sedang bertengkar selepas Barbour menemui gambar bogel pada telefon bimbit suaminya itu.

“Suspek menyatakan bahawa dia hanya mahu melarikan diri daripada mangsa dan pulang ke rumah,” demikian menurut laporan polis.

Barbour berkata, mereka tiba di Carolina Selatan untuk bercuti tetapi perasaannya bertukar marah apabila dia melihat beberapa gambar tidak senonoh pada telefon bimbit suaminya.

Mangsa bagaimanapun menafikan dia diserang tetapi rakaman televisyen litar tertutup (CCTV) di lapangan terbang menunjukkan isterinya menendang kaki mangsa, membaling telefon ke lantai dan cuba memukul mukanya.

Suspek akhirnya mengaku menyerang mangsa dan dia ditahan serta dibawa ke Pusat Tahanan Al Cannon. Dia  dibebaskan sehari kemudian dengan ikan jamin sebanyak AS$5,237 (RM23,166). – Agensi

 


Isteri belasah suami selepas temui gambar bogel dalam telefon bimbit 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo