Infotainment

Isteri Bunting Pelamin, Ayie Floor88 Teruja Bakal Jadi Bapa

Isteri Bunting Pelamin, Ayie Floor88 Teruja Bakal Jadi Bapa
Isteri Bunting Pelamin, Ayie Floor88 Teruja Bakal Jadi Bapa 1

Genap dua bulan usia perkahwinan, vokalis kumpulan Floor88 iaitu Ayie berkongsikan berita gembira isterinya, Tasha Awie kini sudah berbadan dua.

Menerima rezeki zuriat dengan penuh kesyukuran, Ayie berkata dia tidak menyangka bakal bergelar bapa tidak lama lagi.

Isteri Bunting Pelamin, Ayie Floor88 Teruja Bakal Jadi Bapa 2

“Alhamdulillah! Doktor maklumkan usia kandungan memasuki sembilan minggu, sebenarnya kami dah tahu sejak bulan lalu tapi tak berani nak kongsi dengan orang ramai lagi sebab kandungan masih belum kuat.

“Saya sendiri tak menjangka secepat ini isteri mengandung tapi dalam masa sama bersyukur sebab soal zuriat ni kita tak boleh nak rancang, kalau ada memang kami terima sahaja.

“Perasaan memang happy sangat, lagi pula anak pertama..taid isteri buat pemeriksaan pertama dah nampak degupan jantung baby, memang rasa seronok sangat.

Sebelum ini, Ayie turut berkongsikan berita gembira itu di Instagram miliknya serta memohon orang ramai mendoakan yang baik-baik untuk isteri dan anaknya.

Dalam pada itu, Ayie berkata isterinya tidak mengalami sebarang alahan di awal kehamilan. Namun, Ayie berkata isterinya suka makanan yang masam-masam.

Ayie mendirikan rumah tangga dengan Tasha atau nama sebenarnya Nur Natasyah Ahmad Nawani pada 21 Oktober lalu di Masjid Ukay Perdana, Ampang.


Isteri Bunting Pelamin, Ayie Floor88 Teruja Bakal Jadi Bapa 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list