Infotainment

Jabatan Meteorologi keluar lagi amaran ribut petir

Jabatan Meteorologi keluar lagi amaran ribut petir
Jabatan Meteorologi keluar lagi amaran ribut petir 1

PETALING JAYA: Jabatan Meteorologi sekali lagi mengeluarkan amaran ribut petir dan kali ini diramal berlaku di tiga negeri iaitu Pahang, Melaka dan Johor.

Menurut jabatan itu, ribut petir, hujan lebat dan angin kencang dijangka berlaku di Pahang (Rompin), Melaka dan Johor sehingga pukul 12 tengah hari.

Sebelum ini, jabatan berkenan memaklumkan beberapa kawasan dijangka mengalami ribut petir, hujan lebat dan angin kencang yang dijangka berlaku di beberapa negeri termasuk Selangor.

Antara negeri berkenaan adalah Selangor (Hulu Langat), Negeri Sembilan, Melaka, Johor (Tangkak, Segamat, Muar, Batu Pahat, Kluang, Pontian, Kulai dan Johor Bahru) dan Sabah (Nabawan, Tawau, Kunak dan Lahad Datu dan Sandakan) sehingga pukul 9.00 pagi.

Dijangka 21,173,638 rakyat Malaysia keluar mengundi hari ini dalam PRU15 bagi menentukan parti atau gabungan yang mendapat mandat membentuk kerajaan Persekutuan yang baharu. – UTUSAN


Jabatan Meteorologi keluar lagi amaran ribut petir 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo