Infotainment

“Jadi Diriku..” – ‘Upload’ Foto Di IG Tanpa Hijab, Elyana Dah ‘Free Hair’?

“Jadi Diriku..” – ‘Upload’ Foto Di IG Tanpa Hijab, Elyana Dah ‘Free Hair’?
“Jadi Diriku..” – ‘Upload’ Foto Di IG Tanpa Hijab, Elyana Dah ‘Free Hair’? 1

Belum reda dengan isu berjoget di TikTok, sekali lagi nama penyanyi Elyana menjadi bualan ramai setelah memuat naik fotonya tidak lagi bertudung.

Di dalam foto yang dimuat naik di Instagram itu, kelihatan Elyana tanpa hijab memakai ‘hoodie’ bersama seluar jeans berwarna biru yang mempunyai bahagian-bahagian terkoyak.

Lagi membuatkan foto itu mendapat perhatian ramai apabila baju ‘hoodie’ yang dipakai oleh penyanyi berkenaan tertulis ‘jadi diriku’.

Elyana free hair

Namun, penyanyi yang cukup popular dengan lagu Tak Tercapai Akalmu itu mengambil tindakan untuk menutup ruangan komen foto berkenaan. Barangkali ingin elak dari menerima reaksi daripada warganet yang berkemungkinan besar akan mempersoalkan dirinya.

Sekadar info, Elyana atau nama sebenarnya Erneelya Elyana Emrizal mula mengenakan hijab ketika dirinya memulakan rawatan kanser limfoma.

Elyana dikecam


4 jam lalu

“Membazir Rasa Kesian Dekat Kau Dulu” – Sakan Berjoget, Netizen Luah Kecewa Dengan Elyana


“Jadi Diriku..” – ‘Upload’ Foto Di IG Tanpa Hijab, Elyana Dah ‘Free Hair’? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list