Infotainment

“Jangan Tak Gentle Macam Ni” – Rumah Digeledah Polis, Zaskia Sungkar Minta Adik Ipar Serah Diri

“Jangan Tak Gentle Macam Ni” – Rumah Digeledah Polis, Zaskia Sungkar Minta Adik Ipar Serah Diri
“Jangan Tak Gentle Macam Ni” – Rumah Digeledah Polis, Zaskia Sungkar Minta Adik Ipar Serah Diri 1

Berita tentang adik penyanyi Indonesia, Irwansyah bernama Hafiz Fatur yang memalsukan dokumen dan tandatangannya menggemparkan peminat hiburan negara itu.

Terbaru, rumah Irwansyah dan isterinya, Zaskia Sungkar dilaporkan telah digeledah oleh pihak berkuasa bagi mencari bahan bukti, lapor Liputan6.

“Jangan Tak Gentle Macam Ni” – Rumah Digeledah Polis, Zaskia Sungkar Minta Adik Ipar Serah Diri 2


1 minggu lalu

Rumah & Kereta Irwansyah Disita, Adik Kandung Palsukan ‘Sign’ Untuk Pinjaman RM600K

Susulan itu beberapa bahan bukti seperti akaun bank dan sijil jual beli tanah atas nama Hafiz telah ditemui dalam operasi yang diadakan pada hari Khamis baru-baru ini

Menurut pihak polis tempatan, rumah penyanyi lagu Pencinta Wanita itu digeledah kerana Hafiz tinggal bersamanya. Rumah berkenaan juga dikatakan telah disita.

“Jangan Tak Gentle Macam Ni” – Rumah Digeledah Polis, Zaskia Sungkar Minta Adik Ipar Serah Diri 3

Susulan polis menggeledah rumah pasangan itu, Zaskia telah membuka mulut dan memohon agar Hafiz bertanggungjawab atas perbuatannya dan menyerah diri.

Bukan itu sahaja, Zaskia juga berkata mereka redha dan tidak akan menuntut semula harta atau kerugian yang dialaminya bersama suami.

Saya cuma harap Hafiz boleh bertanggungjawab. Jangan bersikap tidak gentle begini. Kami sudah ikhlas dan tidak akan menuntut semula soal harta. (Cuma) serah diri sahaja.”

Setakat berita ini ditulis, belum ada berita tentang penangkapan Hafiz dilaporkan yang kini berstatus buruan pihak polis.

“Jangan Tak Gentle Macam Ni” – Rumah Digeledah Polis, Zaskia Sungkar Minta Adik Ipar Serah Diri 4

Semoga kes ini segera selesai dan tiada lagi kerugian yang akan ditanggung Irwansyah serta isteri. Dan diharap adiknya itu serah diri kepada polis serta menyesal dengan perbuatannya mengkhianati darah daging sendiri.


“Jangan Tak Gentle Macam Ni” – Rumah Digeledah Polis, Zaskia Sungkar Minta Adik Ipar Serah Diri 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo