Infotainment

Jarang Kongsi Perkembangan Anak Di Instagram, Fazura Tidak Mahu Jadikan Anak ‘Content’

Jarang Kongsi Perkembangan Anak Di Instagram, Fazura Tidak Mahu Jadikan Anak ‘Content’ 2

Umum sedia maklum, pelakon popular, Nur Fazura telah selamat melahirkan cahaya mata sulung yang diberi nama Nur Fatima Aisya genap enam bulan yang lalu.

Menerusi temu bual bersama Gempak, Fazura mengakui jarang sekali memuat naik foto atau video anaknya di media sosial kerana yakin anak tidak memerlukan akaun Instagram sendiri. Fazura juga tidak mahu menjadikan anaknya sebagai content di media sosial.

fazura dan keluarga

Foto dan video anaknya yang telah di muat naikkan di Instagram Fazura hanyalah untuk kenangan saja baginya dan juga suami bukannya untuk mengejar ‘likes’ semata-mata.

Fazura turut berkata,

Anak saya bukan konten. Saya fikir saya hanya akan berkongsikan serba sedikit tentang Fatima melalui video atau foto misalnya yang lebih bersifat momen atau sentimental melalui akaun Instagram yang kami buka iaitu @fattzuralovelife.

Walaupun tidak terlalu mendedahkan foto atau video Fatima ketika masih kecil, Fazura mengatakan dia dan suaminya, Fattah telah membuat satu akaun Instagram khas buat Fatima yang akan digunakan apabila telah tiba waktu yang sesuai untuk anak mereka di masa akan datang.

Tapi itu untuk kegunaan dia apabila dia sudah bersedia. Cuma buat masa ini, memang Fatima tidak ada akaun untuk diisi konten, dan sesekali saya kongsi di akaun Instagram peribadi saya untuk kenangan.

Tambah Fazura lagi, dia tidak mahu terlalu kerap memuat naik perkembangan anak di Instagram peribadi kerana akaun tersebut digunakan hanya untuk aktiviti kerja.Jarang Kongsi Perkembangan Anak Di Instagram, Fazura Tidak Mahu Jadikan Anak ‘Content’ 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo