Artikel Terkini

Joey Dapat 15 Projek Mural Di Bandar Muar

Joey Dapat 15 Projek Mural Di Bandar Muar
Joey Dapat 15 Projek Mural Di Bandar Muar 1
Joey Dapat 15 Projek Mural Di Bandar Muar 2
Gambar Ihsan : Utusan Malaysia

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon dan pelawak Joey Daud? Seorang yang tidak loket dengan gelak dan tawa bersahaja beliau membuatkan ramai yang menyenangi sifat beliau. Joey atau nama penuh beliau Zulfikli Daud, 49, tidak menyangka, air tangan lukisannya telah mendapat perhatian Sultan Johor, Sultan Ibrahim Alhamarhum Sultan Iskandar sehingga dia kemudiannya diberikan lagi tawaran untuk melukis 15 buah mural lagi di sekitar bandar Muar, Johor.

Inilah yang dikatakan tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Pelakon dan juga pelawak ini sering melakukan kerja-kerja freelance selama ini tidak menyangka sama sekali lukisan pada dinding atau mural yang dilukisnya mendapat perhatian Sultan Selangor.

Tahniah IMPIANA ucapkan kepada Joey, kerana mampu berkarya dan bakal memperindahkan lagi bandar Tangkak dengan lukisan mural beliau.

Joey Dapat 15 Projek Mural Di Bandar Muar 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list