Infotainment

Kapow Juara Battle of the Boom, Bawa Pulang Hadiah RM10,000

Kapow Juara Battle of the Boom, Bawa Pulang Hadiah RM10,000 2


Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini.

VOCKET

Kapow berjaya memenangi pertandingan Battle of the Boom yang berlangsung sejak 1 Februari hingga 13 April yang lalu. Mereka berjaya menewaskan wakil dari Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei.

Kapow berjaya memenangi pertandingan ini melalui skor juri dan undian peminat. Mereka berjaya membawa pulang hadiah utama yang merupakan wang tunai RM10,000. Tempat kedua dimenangi oleh Hyndia dan ketiga adalah BanyakBunyikRepublik.

WINNER BOTB

Selain Kapow, Hyndia dan BanyakBunyikRepublik, antara kumpulan yang berjaya melangkah ke pusingan akhir adalah Bellobosca dan Yubi.

Melalui undian juri awam, turut tampil bersama adalah juri profesional seperti Ag Coco, Qi Razali, Youk Bunkface, Alif Satar & The Locos dan Juri Indonesia, Aska Rockers yang menghakimi para peserta.

Battle of the Boom adalah platform untuk para seniman mengekspresikan muzik mereka. Ia adalah pertandingan maya yang mempamerkan kumpulan terbaik di seluruh Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei.

Sejak 1 Februari hingga 13 April, Battle of the Boom telah melancarkan pertandingan muzik yang terbuka untuk rakyat Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei. Difahamkan, mereka telah menerima lebih daripada 500 penyertaan.Kapow Juara Battle of the Boom, Bawa Pulang Hadiah RM10,000 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo