Artikel Terkini

Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun

Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun
Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 1

Jika sudah minat dalam menghias dan sudah tahu apa yang diinginkan di dalam hiasan rumah pastinya setiap sentuhan yang diberikan menjadikan satu impak yang cukup untuk sesebuah kediaman itu.

Keluasan rumah langsung tidak memberi impak dalam pemilik untuk berkarya dan mencurahkan idea cuba lihat kediaman yang berkeluasan 900 kaki persegi ini telah diberi nafas baru setelah pemiliknya menduduki selama 5 tahun.

Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 2

Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 3

Cukup sempurna warna dan susun atur perabot yang dikenakan. Melihat ke dalam ruang dapur juga ia mengenakan tema yang sama dan senada dengan tema pada ruang tamu beliau. Manakala bilik air yang mengenakan serba putih dengan kemasan emas pada perkakas di dalam bilik air ini membuatkan kamar mandi ini kelihatan lebih moden dan palitan elegan.

Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 4 Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 5 Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 6 Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 7 Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 8 Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 9 Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 10 Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 11 Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 12 Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 13 Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 14

Kediaman ini boleh dijadikan sebagai insipirasi kepada yang inginkan gaya dan ciri moden dalam penataan hiasan.

Kredit: Sepikah Sepikah


Kediaman Berkeluasan 900 Kaki Persegi Ini Diberi Nafas Baru Selepas 5 Tahun 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo