Artikel Terkini

Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman

Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 1

Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 2

Ruang kerja di rumah bukanlah sesuatu yang biasa kita lihat. Tidak semua orang mahu bawa pulang kerja di pejabat ke rumah. Walaupun sebelum ini tabiat tersebut tidak digalakkan, kini rata-rata sektor pekerjaan tidak mempunyai pilihan lain selain daripada bekerja dari rumah lantaran perlaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan darik erajaan bagi menangani wabak COVID-19.

IKLAN

Secara umumnya, bekerja dari rumah mempunyai pelbagai kelebihan seperti masa yang lebih fleksibell, keseimbangan gaya hidup antara kerja dan keluarga, serta perjalanan yang bebas dari kesesakan lalu lintas.

Namun begitu, bekerja dari rumah juga mempunyai cabaran yang tersendiri termasuklah, kurangnya sumber inspirasi dan juga bagaimana untuk menjadi lebih produktif di luar daripada struktur organisasi di pejabat.

IKLAN

IMPIANA cadangkan, anda bermula dengan dekorasi sudut bekerja terlebih dahulu. Apabila ruang yang disediakan untuk bekerja dari rumah tampil kemas dan tersusun, sudah tentunya lebih mudah untuk kita menjadi produktif dalam menyelesaikan tugas harian.

Selamat mendeko!

Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 3Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 4Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 5Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 6Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 7Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 8Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 9Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 10Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 11Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 12Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 13Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 14

 

SUMBER : PINTEREST

Kekalkan Produktiviti Dengan Ruang Kerja Menarik Dan Praktikal Di Kediaman 2

Source link