Infotainment

Kembali Bertaut Selepas 17 Tahun, Utuh Betul Cinta Fuad Rahman & Tom

Kembali Bertaut Selepas 17 Tahun, Utuh Betul Cinta Fuad Rahman & Tom
Kembali Bertaut Selepas 17 Tahun, Utuh Betul Cinta Fuad Rahman & Tom 1

Kembali Bertaut Selepas 17 Tahun, Utuh Betul Cinta Fuad Rahman & Tom

Penyanyi, Fuad Rahman mengakui sedang menjalin hubungan dengan rakan seperjuangannya dalam program Gegar Vaganza musim ke-9 (GV9) iaitu Tom.

Menuju ke arah lebih serius

Kembali Bertaut Selepas 17 Tahun, Utuh Betul Cinta Fuad Rahman & Tom 3

Tujuan saya ajak couple dan menuju ke arah lebih serius agak orang ramai dan peminat tidak salah anggap kalau nampak kami di luar nanti.  Kalau-kalau nanti saya terpeluk atau terpegang tangan dia kemudian orang ambil gambar kami dan sebarkan itu lagi bahaya.

Menurut Fuad, dia mula jatuh hati pada Tom sejak minggu kedua konsert Gegar Vaganza dan mula meluahkan perasaan sekitar dua minggu lalu.

Selepas itu kami terus tiada contact lagi. Saya tinggalkan dia waktu itu sendirian agak lama juga. Kemudian lepas keluar penjara saya mulakan hidup baru, saya kahwin dan ada keluarga. Manakala dia bawa diri ke Langkawai. Sampailah kami dipertemukan semula di GV. Waktu pertama kali jumpa di GV saya rasa macam tergamam sebab tak sangka jumpa di situ.

Saya tengok dia dah lain, kulit makin gelap. Saya rasa Tuhan pertemukan kami semula mesti ada hikmah. Apa pun dengan peluang kali ini saya ingin tebus semula kesalahan saya yang dulu sebab meninggalkan dia, saya rasa ini waktu terbaik untuk tebus silap saya pada dia. Insyallah, kalau dipermudahkan saya akan jaga hubungan ini lebih serius. Jika tiada halangan insyallah kalau tidak tahun depan mungkin tahu seterusnya kami akan berkahwin. Apa pun saya minta semua orang doakan hubungan kami dalam keadaan baik.

Kembali Bertaut Selepas 17 Tahun, Utuh Betul Cinta Fuad Rahman & Tom 4

Terdahulu, Fuad menjelaskan perkahwinan dibina sudah berakhir dengan perpisahan selain mengemas kini status hubungan ‘in relationship’ bersama Tom di laman Facebook.

Sumber: Astro Gempak & Mohamed Fuad

Kembali Bertaut Selepas 17 Tahun, Utuh Betul Cinta Fuad Rahman & Tom 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo