Infotainment

‘Kenapa Nak Maki Hamun Pelakon Pulak’ – Nazim Othman Tegur Penonton Jangan Terlebih ‘Emo’

'Kenapa Nak Maki Hamun Pelakon Pulak' – Nazim Othman Tegur Penonton Jangan Terlebih 'Emo' 2

February 9th, 2021 | by Amat

Kini Trending

Nampaknya, drama Takdir Yang Tertulis sudah sampai ke tahap konflik yang membuatkan ramai orang tidak senang duduk. Malah, di laman sosial media juga kelihatan rata-rata netizen bengang dengan tindakan watak Azlan, Ruhila dan Che Salmah dalam drama ini.

Artikel berkaitan: ‘Diaorang Pun Dah Kahwin’ – Wanita Kongsi Senasib Juweta, Suami Dirampas BFF ‘Innocent’

Tetapi emosi penonton pula sampai terbawa-bawa sehinggakan pelakon Nazim Othman terima makian dan kecaman angkara watak Azlan itu.

'Kenapa Nak Maki Hamun Pelakon Pulak' – Nazim Othman Tegur Penonton Jangan Terlebih 'Emo' 4

Nazim menerusi laman Instagram memuat naik video ringkas menasihati netizen supaya tidak terbawa dengan perasaan marah dan geram sejurus menonton drama berkenaan. Malah, dia juga kelihatan berasa geram apabila terima kecaman netizen disebabkan memegang watak sebagai suami kepada Juweta dan Ruhila itu.

Korang ni kan… tahu la korang marah, emo, geram tengok drama tu tapi yang tak fahamnya kenapa nak maki hamun pelakon pula. Kalau nak maki, maki jela watak tu. Jangan maki pelakon. Cara korang tu macam saya ni, betul-betul husband Nad Zainal dan Elvina. Aduh peninglah. Saya ni single!

'Kenapa Nak Maki Hamun Pelakon Pulak' – Nazim Othman Tegur Penonton Jangan Terlebih 'Emo' 5

Perkongsian Nazim itu turut mendapat perhatian pengarah drama tersebut yang mengakui penonton Malaysia gagal mengawal emosi dengan baik.

Katanya lagi, dia turut bimbang dengan setiap maklum balas dari penonton dengan drama tersebut. Ini kerana ada segelintir penonton terbawa-bawa emosi sampaikan rasa benci terhadap seseorang pelakon yang melakonkan watak tersebut. Dia turut menyifatkan Nazim Othman seorang pelakon yang telah berjaya membawa watak berkenaan sehingga membuatkan netizen membencinya.

Sementara itu, Shahrulezad turut memuat naik status di laman Instagramnya juga dengan memperingati penonton bahawa drama tersebut adalah lakonan semata-mata.

Ini lakonan je kot. Abam takut nanti tak ada artis yang berani nak berlakon watak-watak begini dalam drama abam yang akan datang kalau hujung-hujung derang jadi bahan kebencian. Nak marah. Marah je lah pada watak. Jangan sampai maki hamun pelakon. Not good sayang.

Sumber: Nazim Othman

The following two tabs change content below.

'Kenapa Nak Maki Hamun Pelakon Pulak' – Nazim Othman Tegur Penonton Jangan Terlebih 'Emo' 6
'Kenapa Nak Maki Hamun Pelakon Pulak' – Nazim Othman Tegur Penonton Jangan Terlebih 'Emo' 6'Kenapa Nak Maki Hamun Pelakon Pulak' – Nazim Othman Tegur Penonton Jangan Terlebih 'Emo' 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo