Infotainment

Kerap Menggunakan Grab? GrabUnlimited Memberikan Lebih Banyak Pulangan Untuk Anda

Kerap Menggunakan Grab? GrabUnlimited Memberikan Lebih Banyak Pulangan Untuk Anda
Kerap Menggunakan Grab? GrabUnlimited Memberikan Lebih Banyak Pulangan Untuk Anda 1

Sejak pandemik melanda seawal tahun 2020, pelbagai perkara telah berubah. Jika kita kerap pergi keluar makan tengahari bersama rakan-rakan, kini penjarakan sosial mengajar kita untuk menempah makanan terus dari aplikasi.

Kerap Menggunakan Grab? GrabUnlimited Memberikan Lebih Banyak Pulangan Untuk Anda
Kerap Menggunakan Grab? GrabUnlimited Memberikan Lebih Banyak Pulangan Untuk Anda 9

Dan jika anda seorang pengguna tegar Grab,tahukah anda penggunaan Grab tidak terhad untuk pengangkutan dan tempahan makanan, malahan pembelian barangan runcit serta pembayaran bil, maka GrabUnlimited akan melonjakkan pengalaman penggunaan anda ke tahap yang lebih menguntungkan.

Berikut merupakan sebab bagaimana langganan GrabUnlimited memberikan lebih pulangan dan nilai untuk jangkamasa panjang.

99 Sen Untuk Pelbagai Diskaun Dan Faedah (Untuk Masa Terhad)

Kerap Menggunakan Grab? GrabUnlimited Memberikan Lebih Banyak Pulangan Untuk Anda 3

Kebanyakan langganan tambahan mungkin memerlukan anda membayar agak tinggi. Malah platform penstriman juga memerlukan anda membayar mungkin sehingga berpuluh ringgit. 

Jika dibandingkan dengan GrabUnlimited, anda hanya perlu membayar harga RM 4.90. Tetapi jika anda baru ingin mencubanya, anda hanya perlu membayar 99sen untuk bulan pertama yang mana, tersangatlah murah dengan apa yang anda bakal terima.

Untuk langganan bulanan GrabUnlimited, pengguna akan menerima: 

  • 10x baucar GrabFood Hot Deals yang menawarkan diskaun sehingga 50%
  • 10x baucar 15% Diskaun GrabFood Self Pick-Up / Pengambilan sendiri makanan
  • 50x baucar penghantaran percuma yang bernilai sehingga RM 3 untuk pembelian minima RM 20 pada GrabFood menggunakan GrabPay
  • 10x baucar penghantaran percuma bernilai sehingga RM 3 untuk pembelian minima RM 40 pada Grab Mart menggunakan GrabPay 
  • 1x baucar  RM 5 untuk penggunaan Grab dari lapangan terbang seluruh Malaysia

Boleh dikatakan, dengan kesemua baucar-baucar yang ditawarkan ini, pengguna bakal menikmati penjimatan lebih dari RM 300 sebulan, yang mana sangat berbaloi berbanding harga langganan sebulan yang diperlukan.

Dengan Baucar Penghantaran Percuma, Anda Boleh Mencuba Makanan Dan Restoran Pada Harga Lebih Berbaloi

Jika anda lihat pada jadual diatas, sebanyak 50x baucar penghantaran percuma yang bernilai sehingga RM 3 untuk pembelian minima RM 20 pada GrabFood turut disertakan untuk pengguna. Ini sekaligus membolehkan pengguna mencuba makanan pada restoran yang mungkin di luar kawasan kebiasaan.

Sebagai contoh, katakan jika anda kebiasannya memilih restoran yang penghantarannya RM5, maka anda dapat mengurangkan bayaran penghantaran kepada RM 2. Akan tetapi jika anda kerap melihat beberapa restoran yang anda mahukan, namun caj penghantarannya RM 8 dan membuatkan anda berkira-kira untuk menempah makanan dari restoran tersebut.

Kerap Menggunakan Grab? GrabUnlimited Memberikan Lebih Banyak Pulangan Untuk Anda 4
Kerap Menggunakan Grab? GrabUnlimited Memberikan Lebih Banyak Pulangan Untuk Anda 10

Dengan GrabUnlimited, anda hanya perlu membayar RM 5 seperti kebiasaan tempahan makanan sebelum ini, dan anda mempunyai 50 baucar penghantaran tersebut, membolehkan anda mencuba lebih banyak alternatif dari kebiasaan. Dan dari contoh diatas, dari harga penghantaran asal RM 8, akan menerima diskaun RM 5 dari tetapan kedai tersebut. Kemudian atas langganan GrabUnlimited memberikan diskaun RM 3, menjadikan penghantaran tersebut percuma tanpa sebarang caj.

Kerap Menggunakan Grab? GrabUnlimited Memberikan Lebih Banyak Pulangan Untuk Anda 5

Anda Boleh Melipatgandakan Lebih Baucer Diskaun Dalam Satu Pesanan

Jika anda seorang pemburu diskaun ataupun mereka yang ingin berjimat, dengan GrabUnlimited anda boleh menggunakan dua baucar dalam satu pesanan.

Menerusi promosi HotDeals pada GrabFood, anda bukan sahaja boleh menikmati diskaun sehingga 50% dengan had dan masa tertentu, anda juga boleh melakukan tempahan tersebut dengan baucar  diskaun penghantaran. Jika baucar HotDeals menawarkan diskaun maksimum RM 12.50, maka dengan baucar  diskaun penghantaran RM 3 menjadikan penjimatan sehingga RM 15.50.

Kutip Ganjaran GrabRewards Atau Gunakannya Bersama Tempahan Anda

Bagi anda pengguna tegar Grab pastinya mengetahui Sebagai pengguna tegar Grab pastinya anda mengetahui mengenai program ganjaran GrabRewards yang menawarkan mata ganjaran untuk setiap ringgit yang dibelanjakan. Meskipun anda hanya membayar GrabUnlimited untuk harga yang cukup murah, anda masih mendapat mata ganjaran GrabRewards.

Malah, sekiranya anda kehabisan baucar diskaun seperti HotDeals, anda masih boleh  memperoleh keuntungan dalam satu pesanan dengan cara menebus mata GrabRewards. Kumpul mata ganjaran sambil berbelanja dengan Grab, dan kemudian boleh ditebus semula.


Jelas sekali pelbagai faedah ditawarkan oleh langganan GrabUnlimited dan hanya 1 sen untuk bulan pertama, disusuli dengan RM 4.90 merupakan bayaran yang sangat berbaloi dengan nilai yang diterima.

Langgan: GrabUnlimited

Penafian: Advertorial Dari Grab Malaysia

Kerap Menggunakan Grab? GrabUnlimited Memberikan Lebih Banyak Pulangan Untuk Anda 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list